Motocross Nyheder

Motocross sæsonen starter sidst i marts, når det er sommertid 2023

Artikel foto: Motocross bane

Hvis man skal følge bøgerne, så starter motocross sæsonen sidst i marts måned, når det bliver sommertid 2023.

Motocross sæsonen starter som regel når det bliver sommertid, hvilket stadig findes, selvom EU, har besluttet sig for at fjerne sommer og vintertid, for efterhånden, lang tid siden. Det er ikke trumfet helt igennem endnu, så det ser ud til at vi også skal slåsse med den del i 2023, men sommertiden, er noget størstedelen, glæder sig til, for så kan man komme ud og køre ræs i hverdagene også.

Sommertid 2023

Hvis man går ud fra, at det er til sommertid, at sæsonen starter, så bliver det helt præcist 26. marts 2023, at motocross sæsonen starter. Så får man endelig de lange, og forhåbentlig de lune sommeraftenener tilbage, og det betyder at man også kan træne på banerne, i hverdagene. Mange motocross klubber har træningsdage en gang i hverdagene, og som regel også om lørdagen, med mindre der afholdes løb på banerne, så plejer det jo at foregå over nogle dage.

Søndag 26. Marts 2023

Klokken 02:00 søndag 26. marts 2023, der skifter Danmark til sommertid. Nogle klubber kører dog også med træning lidt før, og nogle har haft klubberne åben i starten af februar måned, og formentlig også i vinterferien, hvor der kan køres motocross på lidt andre tider, end normalt.

Lørdage kommer i spil, i marts måned

Mange af klubberne åbner for træning om lørdagen, i marts måned, hvor nogle endda også havde snigpremiere allerede i februar 2023. De fleste at klubberne åbnede dog i marts, og så kommer alle hverdagene med, når vi rammer sommertiden, så der er lyst om aftenen.


 

crossbladet.dk

Tak fordi du læser med på Crossbladet.dk - Du kan læse mere om, hvem "vi" er, samt finde vores kontakt information på siden OM Crossbladet.dk
Back to top button
Crossbladet.dk