Motocross Nyheder

Nu er der over 80 kørere tilmeldt C-Pokalløbet 2024 i Haderslev

Artikel foto: Benjamin Møller

Der kommer rigtigt mange kørere til Haderslev den kommende weekend, med Motocross, og DM Sidevogn, samt Quad.

For bare et par dage siden var der 50 kørere tilmeldt DMU C-Pokalløbet i Haderslev, men dette tal er vokset en del siden, for nu er der på den gode side af 80 kørere tilmeldt, i de forskellige klasser. Der er ikke noget federe end en masse kørere bag bommen, og det ser der ud til at komme på søndag. Der er tre klasser med over 20 kørere eller mere, så der kommer til at ske ting og sager.

Tilmelding er fortsat åben

Man kan ikke slippe med den billige tilmelding mere, men man kan stadig nå 2éren, der koster 415kr, et par dage endnu, frem til 12. april 2024. Det kunne være fedt at ramme 100, eller mere til dette løb hos Haderslev Motor Sport, nu vi er kommet så godt i gang med tilmeldingerne.

Du kan tilmelde dig online her

To Ambassadører med

Vi er så heldige at have to af vores ambassadører med til dette løb i Haderslev, og det er de to søskende fra Silkeborg Motor Sport, Benjamin Møller (artikel foto) og Lukas Møller. Det er fedt endelig at kan se dem komme ud og køre nogle løb, og se hvordan de klarer sig. Det er noget vi har brugt rigtigt mange timer på, at kan lade sig gøre, så 2024 bliver et super fedt år.

Vi ses i Haderslev.

crossbladet.dk

Tak fordi du læser med på Crossbladet.dk - Du kan læse mere om, hvem "vi" er, samt finde vores kontakt information på siden OM Crossbladet.dk
Back to top button
Crossbladet.dk