Crossbladet

Nu kan du købe crossbladet.dk hoodie i online shop, hos SOS

Artikel foto: Crossbladet.dk Hoodie

Vi har fået vores Crossbladet.dk Hoodie lagt online i shoppen hos SOS Racing Parts, så alle har en mulighed for at købe en.

Det er uden tvivl en stor fordel at blive crossbladet ambassadør, for når man har købt en af vores special designede pakker, med forskelligt indhold, så får man også de mange ekstra tilkøb noget billigere, end hvis man ikke er ambassadør. Mange har efterspurgt vores nye hoodie, så derfor har vi også lagt den online i shoppen hos SOS Racing Parts, men den koster en sjat mere, hvis man ikke er ambassadør. Hvis man ikke er ambassadør, så går købet ikke igennem hos SOS Racing Parts.

Crossbladet.dk Hoodie

Den er lavet i rød, men man kan købe den i flere forskellige farver, og størrelser. På forsiden af vores hoodie, der står der crossbladet.dk og på bagsiden, er vores populære mini plade.

Artikel foto: Crossbladet.dk Hoodie

Køb den online

Hvis du ikke er ambassadør, så kan du købe den online, på linket herunder.

Køb crossbladet.dk Hoodie på siden her

Crossbladet.dk Ambassadør

Når man bliver ambassadør, så får man en masse ekstra tilbud, og de kommer direkte til dem, der har adgang til vores lukkede område. Se hvordan du bliver ambassadør her

Tak for opbakningen.


 

crossbladet.dk

Tak fordi du læser med på Crossbladet.dk - Du kan læse mere om, hvem "vi" er, samt finde vores kontakt information på siden OM Crossbladet.dk
Back to top button
Crossbladet.dk