Motocross Nyheder

Nu kan du se mere end 300 billeder fra DAM 2, hos Mols Cross

Artikel foto: Mols Cross Club, 2023

Crossbladet har fået lagt mere end 300 billeder online, fra vores besøg ved DAM 2, 2023 hos Mols Cross Club.

Vi er landet på kontoret igen, efter en lang da med masser af fed motocross, hos Mols Cross Club, hvor der blev afviklet Dansk Amatør Mesterskab (DAM), afdeling to. De endte ud med at have ikke mindre en 191 kørere med, fordelt over de mange klasser, så det har været en meget spændende dag. Vi har slet ikke kunne gennemtænke de mange oplevelser endnu, men vi har fået lagt en masse billeder online, på vores tilknyttede Facebook side, og så kan man også se lidt forskellige video på vores Instagram. Alt dette og lidt mere, det kan du finde frem til, lidt længere nede i artiklen.

(Artiklen fortsætter efter billederne)

Artikel foto: Mols Cross Club, 2023
Artikel foto: Mols Cross Club, 2023
Artikel foto: Mols Cross Club, 2023

Vi har været lidt over det hele

Da planen med en masse artikler, røg i vasken, så gik vi løs på vores kamera, og endte ud med, den gode side af 300 billeder, efter de værste var blevet sorteret fra. Dem kan du finde på vores tilknyttede side, men vi har faktisk også en side, med en lister over alle vores album, med billeder.

Se: Kom til siden med oversigten af alle vores billeder her

Se også: Video og billeder på vores Instagram her

Vi har prøvet at være lidt over det hele, så man kan få en fornemmelse at det, som er sket, selvom det måske mangler nogle ting. Der er lidt af alt muligt, og ikke kun kørerne.


 

crossbladet.dk

Tak fordi du læser med på Crossbladet.dk - Du kan læse mere om, hvem "vi" er, samt finde vores kontakt information på siden OM Crossbladet.dk
Back to top button
Crossbladet.dk