Motocross Nyheder

Nu starter den store dag med sidevogn, quad og mx i Haderslev

Artikel foto: Quad DM deltager 2024

Den store dag med masser af ræs i Haderslev Motor Sport er kommet, og her er virkelig mange mennesker over det hele.

Crossbladet ankom til Haderslev Motor Sport lørdag eftermiddag 13. april 2024, efter vi havde været en tur ude hos Hampen MX, og til deres træningsweekend. Allerede da vi kom til Haderslev, var der mange mennesker, for de havde haft ATK træning om lørdagen, men nu er der kommet mere end dobbelt så mange til. Det er fedt nok som det hele er blandet sammen, med MX, Quad og Sidevogn, og der er nok at kigge på, når man lige går en tur rundt og kigger, så det bliver en fed dag.

Morgensamling 08:30

Vi er næsten lige kommet tilbage fra morgensamlingen oppe ved starten, hvor alle kørerne skulle dukke op (mødepligt) og det blev gennemført på en god og rolig måde, hvor der efterfølgende var et par enkelt spørgsmål, som der blev besvaret.

Nu skal de slippes fri

Mens vi sidder og skriver denne artikel, så kan vi høre de første kørere er blevet sluppet fri på den meget flotte bane, hvor der er blevet brugt god tid på, at gøre det hele klar. Hvis man har set billederne fra vores Track Walk lørdag, så kan man også se at de arbejdede på banen om aftenen, hvor nogle slæbte banen, nogle rettede til, og nogle samlede sten, så der er lagt kærlighed i det.

(Artiklen fortsætter efter billederne)

Artikel foto: DM Quad, Sidevogn og Pokalløb 2024, i Haderslev
Artikel foto: DM Quad, Sidevogn og Pokalløb 2024, i Haderslev

Udenlandske kørere

Der er kørere fra Norge, Sverige og en enkelt fra Estland, der lige dukkede op denne søndag morgen, og i den forbindelse har klubben hejst flagene, og det er da meget fedt.

Video og Billeder

Vi laver et samlet album med billeder på Facebook, som vi pumper billeder i, hele dagen, og så kommer der også billeder og video på den tilknyttede Instagram. Når vi er kommet hjem herfra, så laver vi en samlet “overbliks” artikel, så man kan finde vej til det hele.

Facebook:

Se alle billederne i et samlet album her

Instagram:

Følg med på @crossbladet.dk

God fornøjelse.


 

crossbladet.dk

Tak fordi du læser med på Crossbladet.dk - Du kan læse mere om, hvem "vi" er, samt finde vores kontakt information på siden OM Crossbladet.dk
Back to top button
Crossbladet.dk