Portræt

Oliver Hoffmann skal køre for Engine & Suspension i 2024

Artikel foto: Oliver Hoffmann

Crossbladet har fået en snak med Oliver Hoffmann der skal køre 2024 sæsonen for Engine & Suspension.

Vi har fået en snak med den 17årige Oliver Hoffmann, der har hjemme omkring Varde, hvor han bruger sin hverdag på landbrugsskole, men er lige for tiden i praktik, hvor det meste af tiden bruges i marken. Oliver startede med at køre motocross som 6årig, da han kom hjem en dag, og sagde til hans mor, at det ville han gerne prøve at gå til, og det syntes hun var en god ide, hvorimod farmand ikke helt var overbevist, i hvert fald ikke lige i starten. Det endte ud med en prøvetime på Korskroen, og herefter gik det stærk, og nu er hele familien en stor del af denne sportsgren.

Medlem i både DMU og DMCU

Oliver Hoffmann havde sine første syv år i DMU, hos Korskroen, inden de valgte at prøve kræfter med DMCU, hvor Lindknud blev hjemmebanen. Nu har de været en del af DMCU i omkring fire år, hvor de dog fortsat kommer i begge forbund, hvor de kører løb, på 11. sæson.

B-MX2

Oliver Hoffmann har kørt 125cc i et par år, inden han her i 2023, for første gang stiftede bekendtskab med en GasGas 250cc 4-Takter. Det har været en ganske fornuftig sæson for Oliver i B-MX2, hvor han har haft rigtigt mange top 3 placeringer, hvor det blandt andet blev til en tredjeplads i DAM.

Skal køre for Engine & Suspension

Der kommer til at ske en del nye ting i 2024, for Oliver Hoffmann, for han skal blandt andet prøve kræfter som team kører, hos Engine & Suspension, hvor han glæder sig meget til sammenholdet. Oliver har mere eller mindre frie tøjler i denne forbindelse, men der er lagt en plan for hvad der gerne skal køres af løb, og hvad de ønsker at kan klemme ind, hvis det kan passe sammen.

Løbsplanen for 2024

Der skal køres fuld Nordtysk program, og fuld DM i DMU, og så håber Oliver også at han kan komme med til Imba igen i 2024, for her i 2023, blev to ud af i alt tre løb aflyst. Hvis der så er tid til overs, og det passer ind i det allerede stramme program, så vil han også gerne køre lidt DAM.

(Artiklen fortsætter efter billedet)

Artikel foto: Oliver Hoffmann

Holder formen ved lige

Som 17årig, så gør det ikke så meget, at man lige holder et par uger fri, for det har kroppen godt af, specielt i denne alder. Men Oliver ligger bestemt ikke på den lade side, for han løbetræner både ude, og inde, cykler, og kan uden at blinke, melde sig helt klar til 2024 sæsonen.

Man skal yde, før man kan nyde

Oliver fortæller videre til crossbladet, at det han er glad ved sporten, er at han kan presse sig selv, på mange forskellige måder, hvor man kommer hele vejen rundt. Det er blandt andet mad, fysik og træningen, som i sidste ende kaster resultater af sig, og når det sker, så ved man også at man selv har ydet, før man kan nyde det, og det er en rigtig god følelse.

Når man snakker med Oliver Hoffmann, så kan man bestemt høre på ham, at det er noget som han går meget op i, og vi er slet ikke i tvivl om, at de mange top tre placeringer, nok skal blive byttet ud med nogle højere, specielt med det nye team, han bliver en del af i fremtiden.

Vi holder naturligvis øje med Oliver Hoffmann, og hvis vi overser noget, så kan du selv følge ham på de sociale medier, som du kan finde frem til herunder.

Følg Oliver Hoffmann

Instagram her

Facebook her

Vi ønsker Oliver Hoffmann held og lykke med 2024 sæsonen.


 

crossbladet.dk

Tak fordi du læser med på Crossbladet.dk - Du kan læse mere om, hvem "vi" er, samt finde vores kontakt information på siden OM Crossbladet.dk
Back to top button
Crossbladet.dk