Motocross Nyheder

Onsdag aften besøgte crossbladet, Grenaa Motocross Klub til træning

Artikel foto: Onsdagstræning, Grenaa Motocross Klub 2023

Onsdag kørte crossbladet en tur til Grenaa, for at besøge deres klub og bane, og her er der sand for alle pengene.

Vi havde oprindeligt snakket med Mikkel Caprani om at mødes i Aalborg onsdag aften, men her fik vi beskeden om, at de havde lukket, og vi skulle komme en anden dag. Derfor tog Mikkel til Grenaa, og sagde vi bare kunne komme derud, og da vi heller ikke havde besøgt denne klub i nyere tid, så blev det altså valget. Vi ankom ved banen ved 17-tiden, og lige da vi ramte indkørslen, så havde Mikkel været ud at køre lidt, og da vi kom lidt længere ind i ryttergården, så stod Lennart og blomstrede.

Mikkel Caprani har et lille ekstra projekt

Vi gik hen til Mikkel for at hilse på ham, og vi havde godt nok fået at vide, at han havde en med til banen, men vi troede det var en af de lidt “ældre” kørere. Mikkel laver normalt ikke træning, udover det, som de laver på Honda Park, og i udlandet, men han havde sagt ja til et projekt, han simpelthen måtte være en del af, og hvor han kunne se noget rigtigt godt i fremtiden, med dette.

(Artiklen fortsætter efter billederne)

Artikel foto: Mikkel Caprani
Artikel foto: Søren Winther #55, og Mikkel Caprani
Artikel foto: Søren Winther #55

Søren Winther

Mikkel havde Søren Winther (billederne herover) med sig, og ham træner han lidt, for tiden, i og med at han også er godt placeret i DM, som 3ér i skrivende stund (Søren). Vi fik det at se på tætteste hold, og den knægt kører altså stærkt, og skal nu nok blive til noget, da han har alderen med sig.

Grenaa Motocross Klub

Selve banen ligger lige udenfor Grenaa, og tæt på mange andre tilbud, så hele området summede onsdag aften, hvor vi var på besøg. Grenaa Motocross Klub har en fortrinsvis stor ryttergård, og et super flot klubhus, hvor man kan sidde både ude, og indenfor. Når man stod i ryttergården, så kunne man se nogle trapper, hvor man kunne gå op, og kigge, mere eller mindre over det meste af banen, så det var faktisk en fed detalje, specielt fordi det lige var ved målet, og her kunne kørerne rigtigt fyre den af, med alverdens ting, til stor glæde for nogle fotografer, der holdte til her.

(Artiklen fortsætter efter billederne)

Artikel foto: Onsdagstræning, Grenaa Motocross Klub 2023
Artikel foto: Onsdagstræning, Grenaa Motocross Klub 2023

DMCU Bane

Grenaa Motocross Klub er en DMCU Bane, og dem har vi hørt en del om, mest fordi vi har været med til DAM 2, og 3, men ikke DAM 1, der blev afviklet i Grenaa. Nu håber vi at alt er godt igen, efter vores lille besøg onsdag aften, inden vi skal med til DAM 4, i Aars. Vi kendte faktisk slet ikke til DAM serien, lige da vi åbnede crossbladet, men vi er da kommet nogenlunde efter det, sidenhen.

Banen hos Grenaa Motocross Klub, er en sandbane der vil noget, og er omkring 1.350m lang, som har mange fede sektioner, hvor man ikke bare kan sidde ned, og fyre den af. Det er fysisk hård bane, men det siger lidt sig selv, med alt det sand, men kørerne der var til stede, kunne godt finde ud af, at smække til den. Der var en sektion, hvor man skulle holde tungen lige i munden, og mens vi stod der, så røg enkelte også helt af banen, og måtte prøve forfra.

(Artiklen fortsætter efter billederne)

Artikel foto: Onsdagstræning, Grenaa Motocross Klub 2023
Artikel foto: Onsdagstræning, Grenaa Motocross Klub 2023
Artikel foto: Onsdagstræning, Grenaa Motocross Klub 2023

Mini og Maxi

Grenaa Motocross Klub har både en Mini og en Maxi bane, og begge baner var faktisk store, med lidt af det hele, men onsdag, hvor vi var på besøg, var der ikke mange af de mindste. Grenaa Motocross Klub har omkring 55 medlemmer lige nu, men der kommer ofte besøg udefra, både fra Randers og Mols, men også andre steder i Danmark, så i vores øjne, kunne den nemt være langt større, specielt med de faciliteter som de kan tilbyde. Det er et flot sted, med hyggelige mennesker, og hvis man ikke har været på de kanter før, så bør man pakke bilen og komme afsted.

Flere kendte ansigter til stede

Vi mødte en del kørere, som vi efterhånden har snakket en del med, herunder Lennart M. Kjær, der havde sin søn med, onsdag aften, og selvom han havde sagt, at han ikke skulle ud at køre mere, inden Aars (det der med alderen), så kunne han alligevel ikke holde sig hjemme ved planterne. Mange af dem, skulle helt sikkert lige træne lidt, inden de samles i Aars på lørdag til DAM 4, også selvom det slet ikke er nær de samme slags baner, men trænes, det skulle der.

Her finder du Grenaa Motocross Klub

Adressen: Næsgårdvej 7, 8500 Grenaa

Facebook: GMCK – Grenaa Motocross Klub

Billeder fra vores besøg

Der laves et album på vores tilknyttede Facebookside, og så kan du altid finde frem til dem på vores side der hedder MX Billeder, hvor de alle bliver listet op.


 

crossbladet.dk

Tak fordi du læser med på Crossbladet.dk - Du kan læse mere om, hvem "vi" er, samt finde vores kontakt information på siden OM Crossbladet.dk
Back to top button
Crossbladet.dk