Motocross Nyheder

Onsdag kom klubmesterskaberne i gang hos Aalborg Motor Klub

Artikel foto: En støvet start på Dall 2024

Onsdag var crossbladet med til første runde af klubmesterskaberne 2024 på Dall, hos Aalborg Motor Klub.

Det flotte vejr fortsatte i Danmark onsdag 17. april 2024, og vi havde set at Aalborg Motor Klub havde første runde af deres klubmesterskaberne, så måtte vi afsted. Vi fik fat i formanden, lige for at få kaffen på plads, og så kunne vi smutte mod Nord midt på eftermiddagen, og være med helt fra starten klokken 16:00, hvor rigtigt mange kørere dukkede op, til et nyt koncept her i 2024.

Gratis at køre Klub VM

Sidste år der kostede det 150kr at køre med i klubmesterskaberne på Dall, men her i 2024, havde de prøvet noget nyt, og lavet det gratis, og i den forbindelse, var de lidt spændte på, om hvor mange der ville komme. Det flotte vejr kunne virkelig lokke medlemmerne afsted, for der kom mange.

Det støver

Det var lidt uvant her i 2024, og høre formanden Morten Christiansen sige at Maxi støvede, og egentlig burde vandes, (ja vandes), men det kunne de desværre ikke nå, for det kom vist os lidt bag på dem. Den lille bane nåede at få en tur, men den var heller ikke overrendt.

(Artiklen fortsætter efter billederne)

Artikel foto: Klub VM 2024, Dall
Artikel foto: Klub VM 2024, Dall
Artikel foto: Klub VM 2024, Dall

Klub VM, det er vigtigt!!

Vi hørte op til flere sige, at for det første, så hedder det ikke klubmesterskaber, men Klub VM, og det er vigtigt at være en del af, for her tæller håneretten langt mere, end meget andet. Det var også en masse snak og drillerier efter deres heat, og var nu ret sjovt at høre på.

Det var en fed aften på Dall, med super flot vejr fra start til slut, og her dagen derpå, der kan man mærke at man har fået sol i ansigtet, og det kan man altså godt vænne sig til.

Video og Billleder

Vi har som vanligt lavet lidt materiale fra vores besøg, og her har vi blandt andet et par video på Instagram, og lidt senere torsdag, der kommer der en stak billeder på Facebook.

Facebook:

Se alle billederne i et samlet album her

Instagram:

Video 1 – Sigurd Thomsen kigger forbi

Video 2 – Fri Træning, Maxi

Video 3 – Sigurd Thomsen tager starten

Billeder

Resultaterne fra runden på Dall

Dem kan du se på siden her

God fornøjelse.

crossbladet.dk

Tak fordi du læser med på Crossbladet.dk - Du kan læse mere om, hvem "vi" er, samt finde vores kontakt information på siden OM Crossbladet.dk
Back to top button
Crossbladet.dk