Motocross Nyheder

Oplev Old Boys DM 2023 hos Børkop Motor Sport, 2. Juli

Artikel foto: Mikkel Caprani, Team Caprani Racing

Denne weekend byder på både A-DM i Svendborg, og Old Boys DM i Børkop søndag, og her kan være flere fede oplevelser.

Rigtigt mange snakker om A-DM, der køres i Svendborg lørdag 1. Juli 2023, men vi føler lidt, at man har overset Old Boys DM, hvor der skal køres tredje afdeling, søndag 2. Juli 2023, hos Børkop Motor Sport. A-DM er sikkert en fed oplevelse, men vi holder fast på, at Old Boys DM er mindst lige så fedt, og måske endda dobbelt så hyggeligt, at være en del af, og det bør man også opleve.

Crossbladet satser på Old Boys DM

Der er mange ting, som vi skal opleve i denne sæson, og Old Boys DM er en af dem, og derfor skal vi helt sikkert med til tredje afdeling, på søndag, hos Børkop Motor Sport. Old Boys DM har 10 klasser, på søndag, og hvilke der skal ud at køre, der kan du se herunder.

Klasse navn
OB C36+
OB C46+
VET 55+
YB A28+ Open
YB B28+
YB C28+
OB A36+
OB B36+
OB A46+
OB B46+

Mange kendte navne på listerne

Når man kigger gennem listerne, af tilmeldte kørere, så kan vi genkende mange navne, også nogle fra vores unge dage, udover Mikkel Caprani (artikel foto), der skal deltage i Børkop.

Du kan se alle tilmeldte på siden her

Programmet til Old Boys DM

Formanden hos Børkop Motor Sport, Heidi Jensen fortæller til crossbladet, at søndagens program, kommer online fredag 30. Juni 2023, i deres tilknyttede Facebook Gruppe. Se den her

Billeder, Video, Artikler

Crossbladet er med i Børkop, og alt efter vejret, så tager vi naturligvis billeder, skriver en artikel eller to, og poster lidt forskellige på vores tilknyttede Instagram, @crossbladet.dk – Vi har naturligvis også Mini Plader, og Mini Stickers med til Old Boys Kørerne, hvis dette ønskes.


 

crossbladet.dk

Tak fordi du læser med på Crossbladet.dk - Du kan læse mere om, hvem "vi" er, samt finde vores kontakt information på siden OM Crossbladet.dk
Back to top button
Crossbladet.dk