Motocross Nyheder

Overraskende flotte baner på Uhre, stort set uden noget vand

Artikel foto: Uhre banen, Herning Motocross 2024

Der er kommet rigtigt meget vand i Danmark, og nogle baner er oversvømmet, men ikke banerne på Uhre.

Crossbladet har set flere skrækbilleder fra baner i Jylland og på Fyn, som du også kan se, lidt længere nede i artiklen, og derfor blev vi nysgerrige, og måtte afsted mod Uhre banen, hos Herning Motocross. Vi fangede formanden Tue Lassen, inden vi kørte, men han har ikke selv været derude, og vi tager jo aldrig skade af lidt motion, så vi røg afsted med krydsede fingre.

Søde vovser i snor

Da vi ramte grusvejen ind til Herning Motocross, så kunne vi godt se at der var lidt aktivitet på området, med nogle gutter i militærtøj, med nogle søde vovser. Der var blandt andet nogle MPére, med deres hunde, men de var heldigvis i snor, så vi turde godt hoppe ud af bilen. Det er i følge formanden helt normalt, at man kan rende på dem, også politiets hundepatruljer er faste gæster, på de kanter (fortalte han tidligere) og det holder som regel også skidtet for dørene.

Super flot vejr og lækre baner

Vi ankom i super flot vejr, med høj sol, og en sjælden gang, ingen vind på de kanter, og vi kunne hurtigt fornemme at mellembanen så lækker ud. Vi har aldrig set eller gået på en så fast mellembane, der mindede om alt andet end sand, og der var ikke så meget som en vandpyt. Micro banen er lidt det samme, der var dog et par vandpytter øverst, men forsvinder formentlig hurtigt. Maxi banen havde to vandpytter i den yderste del, ude ved deres step-down, men også dette kan forsvinde.

Der har været let frost, men kun en 2-3cm (maks) og når man sparkede det væk, var der det fineste våde sand nedenunder, så det kom rigtigt meget bag på os, at det var så flot.

(Artiklen fortsætter efter billederne)

Artikel foto: Maxi Banen, Uhre 2024
Artikel foto: Mellem banen, Uhre 2024
Artikel foto: Micro banen, Uhre 2024

Vejrgyser på fredag

Altså hvis det meget omtalte sne (storm) holder sig til de sydlige egne, og der ikke kommer så meget vand, så burde de kunne åbne Uhre banen, hos Herning Motocross lørdag. Det er ikke noget vi bestemmer, for så havde vi da åbnet banen i dag 🙂 men det skal du holde øje med deres Facebook Gruppe, hvor de laver opslag. Vi poster også et samlet album med billeder fra alle tre baner på vores egen side, i eftermiddag. Herning Motocross (Facebook) & Crossbladet.dk (Facebook) hold øje her.

Se billederne fra vores besøg på banerne her

Billund er oversvømmet

Vi har aldrig set så meget vand på banen i Billund.

Billede 1 (Facebook)

Billede 2 (Facebook)

Broby er oversvømmet

Også på Fyn er der kommet massive mængder vand

Se billede her (Facebook)

Når man ser billederne herover, så er Uhre mere end perfekt, og er vildt så stor en forskel der er, også selvom det er en mættet sandbane, så er den ikke nær så mættet, som antaget.


 

crossbladet.dk

Tak fordi du læser med på Crossbladet.dk - Du kan læse mere om, hvem "vi" er, samt finde vores kontakt information på siden OM Crossbladet.dk
Back to top button
Crossbladet.dk