Motocross Nyheder

Pludselig indskydelse sendte crossbladet til Ellingbanen tirsdag

Artikel foto: Det rullende kontor, crossbladet.dk

Tirsdag aften opdagede vi to kørere, der uafhængigt meldte sig klar i Silkeborg, og her øjnede vi chancen for at få to samtaler i kassen. Vi tog det rullende kontor med, og det lykkedes.

Vi har længe gerne ville skrive om en kører, og da vi så at denne, skulle til Silkeborg tirsdag aften, så spurgte vi om det havde interesse, og det var der. En anden kører vi tidligere havde aftalt dette med, meldte sig pludselig klar samme aften, og så skulle der laves en plan. Det var super let for os, da vi har kontor ret tæt derpå, og så derfor tog vi det rullende kontor med os, da der ville være god mulighed for at blive forstyrret i klubhuset. Vi trillede afsted, og ramte Silkeborg Motor Sport omkring 16:30, og her var der en hale af biler på vej ind i indkørslen, så der var lidt besøgende.

Regnede hele vejen derud

Dagen startede super flot, og der var ikke meldt noget op om regnvejr, så det kom lidt bag på os, da det stod ned i stænger, hele vejen derud. Det regnede faktisk ret meget, så her kom vi lidt i tvivl om, man overhovedet kunne træne tirsdag aften, men da vi landede derude, så stoppede det heldigvis, og solen kiggede frem. Det skulle nok ikke have regnet meget mere, for så ville de ikke kunne have kørt, men selvom banen var en smule glat, og havde lidt vandpytter, så blev der trænet.

(Artiklen fortsætter efter billederne)

Artikel foto: Tirsdagstræning på Ellingbanen
Artikel foto: Tirsdagstræning på Ellingbanen
Artikel foto: Tirsdagstræning på Ellingbanen

Mange udefra

Der var faktisk mange kørere udefra, tirsdag aften, og knap så mange af klubbens egne, men sådan er det jo nogle gange, men det var en super hyggelig aften. Vi fik to artikler i kassen, der “bare lige” skal skrives, og dem kan du læse, så snart der er tid til dette, og de kommer online.

Billeder fra besøget

Vi nåede også at tage lidt billeder fra træningen, og dem kan du finde i et samlet album på den tilknyttede Facebook side, og lidt på den tilknyttede Instagram.

Vi ses ude på banerne.


 

crossbladet.dk

Tak fordi du læser med på Crossbladet.dk - Du kan læse mere om, hvem "vi" er, samt finde vores kontakt information på siden OM Crossbladet.dk
Back to top button
Crossbladet.dk