Motocross Nyheder

Rekordstor påskelejr 2024 hos Herning Motocross, Uhre banerne

Artikel foto: Påskelejren 2024, Herning Motocross

Torsdag 28. Marts 2024, der blev den store påskelejr skudt i gang hos Herning Motocross, og den er rekordstor.

Crossbladet pakkede det rullende kontor, tidligt torsdag morgen 28. marts 2024, da vi havde besluttet os for at smutte ud på Uhre banerne, hos Herning Motocross, for at være en del af opstarten, af deres påskelejr. Det er en populær lejr, at være en del af, og det kan de specielt mærke her i 2024, for den der større end nogensinde, med omkring 90 kørende deltagere, og så kommer der lige en masse pårørende herefter. Der er virkelig mange mennesker på området, så det er fedt at være en del af, for der sker en masse, hele tiden, lige meget hvor man næsten befinder sig.

Gang i alle banerne

Der er kørere på alle banerne, Maxi, Mellem, Lille, ja selv den runde og flade bane, oppe ved mellembanen er i brug, så der er masser af aktivitet. Der er de helt små kørere, både MX og Quad, de mellemstore, og de lidt ældre, så der er nok at holde styr på, for de tre MX trænere, og to Quad trænere. Der er rig mulighed for at lære noget, for de er i gang, i de kommende par dage, inden det hele slutter på lørdag.

Banesyn – DMU

Lige pludselig så væltede det rundt med mennesker i gule veste, og på slaget 10:00, der dukkede nogle folk fra DMU op, for nu skulle der være banesyn, og det var i dag, de kunne. De anslog at dette ville tage omkring fire timer, at komme igennem, og der var nok at kigge på.

(Artiklen fortsætter efter billederne)

Artikel foto: Påskelejren 2024, Herning Motocross
Artikel foto: Påskelejren 2024, Herning Motocross
Artikel foto: Påskelejren 2024, Herning Motocross

Fællesspisning – Fredag

Ikke nok med at deres påskelejr er stor, så har et rekordstort antal mennesker også tilmeldt sig til fællesspisning på fredag, hvor de var omkring 60 tilbage i 2023, så er der i skrivende stund 140 tilmeldt lige nu. Det kræver lige et ekstra telt udenfor, naturligvis med varme, så det skal nok ende ud med at blive en hyggelig aften, det er vi slet ikke i tvivl om.

Billeder og Video

Vi har smidt lidt på den tilknyttede Instagram @crossbladet.dk og der kommer lidt de næste dage, selvom vi ikke bor herude. Vi kigger forbi nogle af dagene, og overnatter måske fredag til lørdag, alt efter vejr og vind, så vi tager en dag af gangen. Der kommer en stak billeder i et samlet album på Facebook siden også, og de første, de kommer online lidt senere denne torsdag.


 

crossbladet.dk

Tak fordi du læser med på Crossbladet.dk - Du kan læse mere om, hvem "vi" er, samt finde vores kontakt information på siden OM Crossbladet.dk
Back to top button
Crossbladet.dk