Motocross Nyheder

Resultaterne af MX Nord Cup 2, hos Herning Motocross 2024

Valdemar Rune, Mols Cross, Basballe, MX, Motocross, Træning, Crossbladet.dk , MX Nyheder, Motocross Billeder
Artikel foto: Valdemar Rune

Lørdag 25. maj 2024, der blev også kørt anden- afdeling af MX Nord Cup 2024 hos Herning Motocross. Her i artiklen kan du se resultaterne fra afdelingen i sandet på Uhre banen.

Herning Motocross fik afviklet den anden afdeling af MX Nord Cup 2024, på Uhre banen, hvor der havde 143 forhåndstilmeldte kørere, men vi kender ikke det samlede antal, der deltog. Også her nød de godt at det flotte vejr, og slap for regnen, der først skal dukke op søndag, i rigelige mængder.

B MX2

Valdemar Rune (artikel foto) har fået fart i maskinen, og vi har set en vild fremgang fra bare sidste sæson, hvilket i øvrigt er fedt at se, mellem de mange kørere, som vi mødte den første sæson, og frem til nu. Valdemar Rune gjorde rent bord i begge heat, hvor han toppede pallen.

(Artiklen fortsætter efter billedet)

Artikel foto: Screenshot fra Speedhive.mylaps.com

God dag hos Herning Motocross

Vi har kun hørt at det var en god dag hos Herning Motocross lørdag, hvilket det normalt også plejer at være, men i og med vi ikke selv var til stede, så er det jo lidt svært at beskrive stemningen på stedet. Herunder kan du finde frem til alle resultaterne på dagen i alle klasserne.

Resultaterne – MX Nord Cup 2

Du finder alle resultaterne fra klasserne her

Vi ses ude på banerne.

crossbladet.dk

Tak fordi du læser med på Crossbladet.dk - Du kan læse mere om, hvem "vi" er, samt finde vores kontakt information på siden OM Crossbladet.dk
Back to top button
Crossbladet.dk