Quad Nyheder

Resultaterne fra anden- afdeling af DM Quad 2024 på Hedeland

Artikel foto: Keld, Marcus og Zander (Privat foto)

Søndag 5. Maj 2024, blev der også kørt anden- afdeling af DM Quad hos MX Hedeland, og her kom der også ændringer.

MX Hedeland blev som forvandlet, hvor den første del af dagen, var i rigtigt flot vejr, mens den sidste halvdel, blev med regn, og dette kan skabe ændringer, både på banen, men også i DM stillingen. Halvdelen af Team Vestergaard måtte desværre udgå (Majken) grundet et smadret plejlleje, der gav spåner i olien, så hun fik desværre ikke samlet hverken point eller hole shot.

Ændringer i toppen

MX Hedeland var uden Henrik Mogensen i Quad Maxi A/B 500cc Open, hvor dagens vinder Marcus Thomsen ikke kørte i Haderslev, eller har i hver fald ikke point, fra den første afdeling. Keld Vestergaard og Zander Kristiansen byttede også podiepladser til denne afdeling på Sjælland, så det har givet nogle ændringer i den samlede stilling, som vi holder øje med, når de kommer online.

Pokaler på Pallen

Vi har fået lov til at låne et billede, der blev taget af Majken Vestergaard, hvor Zander, var den eneste der havde spottet hende med et kamera, mens Keld og Marcus har fået øje på nogle andre, hvor Keld faktisk troede af Majken var, men hende er der ingen som har styr på. 😀 (Artikel foto).

Resultaterne på dagen

Quad Maxi C 450/500cc & Quad Mini B/C 250cc Gear Mix

Quad Maxi A/B 500cc Open & Quad Old Boys 40+ Open

crossbladet.dk

Tak fordi du læser med på Crossbladet.dk - Du kan læse mere om, hvem "vi" er, samt finde vores kontakt information på siden OM Crossbladet.dk
Back to top button
Crossbladet.dk