Motocross Nyheder

Resultaterne fra anden- afdeling af Sidevogns DM 2024, Hedeland

Artikel foto: Jacob Jensen og Mikkel Mødekjær

Søndag 5. Maj 2024 blev anden- afdeling af DM Sidevogn kørt på MX Hedeland, og det blev en svær afdeling.

Vi måtte desværre fravælge anden- afdeling på MX Hedeland, som vi skrev om tidligere, og her blev der byttet lidt om på rollerne i toppen, og nogle valgte at droppe andet heat. Der kom også regnvejr på Sjælland søndag, men til deres løb, så kom det allerede efter pausen, og det satte nogle kørere ud af spil, hvor blandt andet Team Mols valgte at trække sig, mens andre fortsatte.

Jacob Jensen & Mikkel Mødekjær

Sidecarcross Team 8, med Jacob Jensen og Mikkel Mødekjær (artikel foto) sluttede 2ér i Haderslev, efter et par Svenskere, men hos MX Hedeland, byttede de pladser, for her vandt det Danske team, med Svenskerne i hælene, så der er kamp om pladserne. Jacob og Mikkel fik en andenplads i første heat, og en sejr i det andet, og sluttede dagen på førstepladsen, og havde desuden 2x hole shot.

Det var et par hold mindre med på Hedeland, men de havde 12 til start på listen, hvor nogle jo som nævnt trak sig, grundet vejret, men det kan også være svært.

Resultatet fra dagen

Det finder du på siden her

crossbladet.dk

Tak fordi du læser med på Crossbladet.dk - Du kan læse mere om, hvem "vi" er, samt finde vores kontakt information på siden OM Crossbladet.dk
Back to top button
Crossbladet.dk