Motocross Nyheder

Resultaterne fra første afdeling af Jysk – Fynsk Mesterskab 2024

Artikel foto: Pokal overrækkelse, Korskro 2024

Søndag 19. Maj 2024, blev der kørt Jysk – Fynsk Mesterskab 2024 hos Vestjysk Motocross Club. Her i artiklen kan du finde frem til resultaterne i alle klasserne, der blev kørt.

Der var også et super flot vejr i Jylland, søndag 19. maj 2024, hvor der blev afviklet, første afdeling af Jysk – Fynsk Mesterskab 2024, hos Vestjysk Motocross Club. Det var måske lige på kanten af at være lidt for varmt, men vi må ikke begynde at klage os over det, så nu håber vi bare at det fortsætter langt frem. Dagen på Korskro blev en smule længere end forventet søndag, grundet et par uheld, der krævede rødt flag, og omstart, men det blev løst på en rigtig god måde. Der var lige lidt ventetid ved starten, på et af de heat, der skulle lave omstart, for der skulle være to ambulancer på banen, og da den ene var kørt, så skulle de lige vente på en ny.

Over 200 kørere

Der var 209 kørere tilmeldt til løbet, men da der var tre som udeblev på dagen, så endte de ud med at have hele 206 kørere, og det var da ganske fornuftigt. Det føltes faktisk som mange flere, også selvom ryttergården på Korskro er super fed, og har meget plads.

Hørt i ryttergården

Det er super hyggeligt at luske rundt i ryttergården, både at lytte til samtaler, men også snakke med en masse, hvilket er en stor del af det vi også laver til løb. Men vi hørte altså en del gange, både børn og voksne sige “Det her er sgu de bedste pomfritter vi har fået” så John Horkenborg har altså fået ret godt styr på sit nye legetøj oppe ved klubhuset, som han sjældent viger fra.

Flagposterne

Vi er jo bare mennesker, men flagposter, er kørerens sikkerhed, også selvom de er frivillige, og til dette løb, der havde man en fornemmelse af, at man havde arbejdet lidt med det, for det spillede bare, hvor flagene var langt mere synlige, når det var meget vigtigt. Ikke sagt at det har været dårligt, men man kan altid blive bedre, men til dette event, var det sgu en fornøjelse at se.

Resultaterne

Du kan se alle klasserne online her

Vi ses ude på banerne.

crossbladet.dk

Tak fordi du læser med på Crossbladet.dk - Du kan læse mere om, hvem "vi" er, samt finde vores kontakt information på siden OM Crossbladet.dk
Back to top button
Crossbladet.dk