Motocross Nyheder

Resultaterne fra første afdeling af MX Nord Cup 2024 på Mors

Jakob Kjær, Thy Motocross Klub, MX Træning, Motocross, Crossbladet.dk , MX Nyheder, Motocross Nyheder
Artikel foto: Jakob Kjær

Søndag 5. Maj 2024 blev der også kørt første afdeling af MX Nord Cup 2024 hos Morsø Motocross Klub, og det var en fest.

Crossbladet var med til den første afdeling af MX Nord Cup 2024, der blev afviklet hos Morsø Motocross Klub, hvor der var langt fra det ønskede antal deltagere, specielt når det var første afdeling. Rigtigt mange havde forventet på den gode side af 200 kørere, men i og med der skete så meget forskelligt samme weekend, gjorde altså at de endte ud med 157 af slagsen, og det var da ganske pænt. Det var super en fed søndag, med rigtigt mange spændende og underholdende heat, selvom de sidste par heat endte ud i regn, og det samme til pokaloverrækkelsen, hvor det startede i tørvejr, indtil et barn kom i tanke om “pallen” og så var det ud.

Kan man få en pris for sin stil?

Jakob Kjær (Nielsen) stjal billedet, hos crossbladet, for udover at han fandeme kører stærkt, så har han en fed stil på maskinen, stort set overalt på banen. Vi stod og blomstrede det meste af hans første heat, og kiggede på den måde han kaster cyklen rundt med høj fart, og måden han står på, over hoppene (for det meste), og det sidste heat, kunne vi heldigvis bare kigge med, fordi det regnede. Hvis der fandtes en pris for den fedeste stil, så kunne vi lige så godt få den pokal overrakt, og skrevet artiklen. Nu skal vi jo passe på, hvad vi siger, men det må være mindst 30år siden, vi sidst så en, kaste sådan en gul cykel rundt på banen, i samme stil. 😉

Jakob sluttede også på toppen af pallen i A MX Mix.

Resultaterne fra dagen

Du finder dem alle på siden her

Vi tog også billeder fra overrækkelsen, og dem finder du på vores Facebook side, og hvis du kigger i denne artikel her (klik på linket) så kan du se alt materialet.

Back to top button
Crossbladet.dk