Motocross Nyheder

Resultaterne fra første afdeling af Oldboys DM 2024 i Sønderborg

Artikel foto: Kim Alex Olsen

Lørdag 4. Maj 2024 blev første afdeling af Oldboys DM kørt hos Sønderborg Motor Klub, og her slog de “gamle” kendinge til.

Mens crossbladet var med til første afdeling af DAM 2024 i Hampen MX, blev der også kørt første afdeling af Oldboys DM 2024, på Nybøl banen i Sønderborg Motor Klub. Vi snakkede med en af deltagere på Mors søndag, der fortalte at det var en rigtig god dag, med masser af ræs, og ingen ulykker. Lidt længere nede i artiklen kan du finde frem til resultaterne fra dagen.

Favoritterne var stabile

Det kommer ikke bag på nogen af Mikkel Caprani snuppede to heat sejre, i hvert fald ikke her på kontoret, for alt hvad han rører ved, bliver jo til guld.

Kim Alex Olsen lukkede også dagen med en sejr i hans klasse, men skulle slåsse med den knap så (i dag) langhårede Claus M Nielsen, der tog sig af andenpladsen, og det bliver spændende at se, om han kan drille Kim Alex Olsen tilpas meget gennem denne serie.

Kenneth Hvam (endnu en af de stærke fra Randers ikke) lukkede og slukkede også i hans klasse, og kommer vel heller ikke bag på så mange.

Resultaterne OB DM 2024

Dem finder du samlet på siden her

 

Back to top button
Crossbladet.dk