Quad Nyheder

Resultaterne fra Quad DM, Sidevogn DM og Pokalløbet 2024

Artikel foto: Oskar Briskelund og Majken Vestergaard

Haderslev Motor Sport leverede et brag af en løbsdag, med masser af lækkert ræs, og fede kampe på banen.

Der var virkelig mange ting at holde styr på i Haderslev, hvor der skulle køres første afdeling af DM Quad, Sidevogns DM, og så lige et DMU MX Pokalløb. Selvom det endte ud med at blive en halvlang dag, så fløj tiden bare afsted, for der var bare aktivitet overalt, og masser at snakke med.

Hole Shot Queen skuffede ikke

Der var tvivl om, hvorvidt Quad køreren Majken Vestergaard (#75 – Artikel foto), skulle klare sig, for med ganske få timers træning i systemet, her til opstarten af deres 2024 sæson, så var hun selv, en del i tvivl. Men Hole Shot Queen skuffede ikke, for i deres første heat, der bragede hun afsted mod første sving, og rundede det, som den første. Andet heat var lidt anderledes, for her “må den have stået i frigear” som hendes Bror, Keld brugte som undskyldning, for hans knap så gode starter..

Se også video: Majken snupper starten her

Keld Vestergaard endte dog alligevel på podiet (3ér) i hans klasse, mens Majken Vestergaard startede ud som samlet 5ér, og det må bestemt være godkendt, med den beskedne træning, hun har fået.

Der er tre runder endnu, så alt kan ske, og mon ikke der også venter et par hole shot eller fem mere, til Majken Vestergaard, inden DM er rundet af her i 2024. Måske Keld skulle have lidt hole shot træning af søster, i steder for at bruge kræfter på at køre modkørerne ind.. (blot en tanke) !

Se alle resultaterne

Du finder alle klasserne her


 

crossbladet.dk

Tak fordi du læser med på Crossbladet.dk - Du kan læse mere om, hvem "vi" er, samt finde vores kontakt information på siden OM Crossbladet.dk
Back to top button
Crossbladet.dk