Motocross Nyheder

Ret mudret, men hyggelig sidste afdeling af Klub VM i Billund

Artikel foto: Sidste afdeling af Klubmesterskab 2023 i Billund

Lørdag 21. oktober 2023, var crossbladet med til sidste afdeling af klubmesterskaberne i Billund Motocross Klub.

Taget i betragtning af hvor kold en tur vi havde til Hadsund om fredagen, så var der jo næsten flot vejr i Billund, dagen efter, men sådan var det ikke helt. Lørdag morgen skulle vi lige tanke, inden vi kunne køre afsted mod morgenkaffen, og her blæste det stadig en del, og regnede, hvor man tænkte et kort øjeblik, hvad man egentlig havde gang i, og om man overhovedet kunne køre motocross.

Støvregn det meste af formiddagen

Hele vejen fra Silkeborg og til Billund, var der støvregn, og det fortsatte også af flere omgange, mens vi var til stede, men det var nu mest nattens regnvejr, man kunne se på banerne. Den lille bane have en kæmpe vandpyt midt på banen, mens den store var lidt blandet, og god mudret.

Der skulle køres to heat hos alle

Da vi var kommet igennem dagens første heat, både på den lille og den store bane, så måtte vi kaste håndklædet i ringen, for det var stadig koldt, men også en anelse for vådt til vores projekt, men kort efter vi havde meldt op, at vi smuttede derfra, så aflyste de selv, resten af dagen.

Vi har ikke så meget andet at sige til denne lørdag, at det var top hyggeligt som normalt, og igen den gode kaffe på kaffen, men hvem der har spist alt chokoladen, der er os stadig en gåde. Nu er det jo også sidst på sæsonen, så det overlever vi jo nok, men det skal gerne være der i 2024.

Billeder og Video

Vi nåede da at klemme en stak billeder ud af banerne, og dem har vi lagt i et samlet album på den tilknyttede Facebook side. Der er også kommet lidt online på Instagram.

Video 1

Video 2

Video 3

Video 4

Tak for en hyggelig dag, vi ses med garanti i 2024.


 

crossbladet.dk

Tak fordi du læser med på Crossbladet.dk - Du kan læse mere om, hvem "vi" er, samt finde vores kontakt information på siden OM Crossbladet.dk
Back to top button
Crossbladet.dk