Motocross Nyheder

Ryttergården og udenom er pakket, og nu er vi klar til DM24

Artikel foto: Ryttergården er pakket

Det hele er så småt kommet i gang i Svendborg, hvor både ryttergården, og alt udenom er pakket til med cross-biler.

Som man nok allerede har set, så er der kommet en del vand i Svendborg, op til dagen, hvor der skal køres blandt andet B-DM og Dame DM 2024. Banen har fået en del mere vand henover natten, og klokken 05:00 lørdag morgen, der kom der et større regnvejr, og for første gang i meget lang tid, så vendte vi os om på den anden side, og sov videre, for det gad vi ikke ud i.

Tager det nu meget pænt

Vi er noget overraskede over hvor mange positive mennesker der egentlig er, for der var absolut ingen brok, eller ævl over baneforholdene til morgen mødet, hvor alle havde mulighed for at sige noget. Den eneste der bød ind var “Burger” der er på besøg som støjkontrol. Det var et glædeligt gensyn med Peter, og han kunne godt lide vores nye lilla fotovest, så det var da positivt.

Der er en fin stemning over det hele, hvor nogle er smuttet hjem, mens andre for det ud af dagen, som den nu bringer, for det er jo ens for alle, så det kan man ikke lave om på.

(Artiklen fortsætter efter billederne)

Artikel foto: DM 2024, Svendborg
Artikel foto: DM 2024, Svendborg

Kørerne er sendes ud

Mens vi sidder og skriver denne artikel, så er de første kørere klar til at komme ud på banen, for at køre træning / tidskval, så det må vi lige ud og se, hvordan det går.

Programmet: Det kan du se på Facebook HER

Billeder og Video

Der kommer til at ske mange spændende ting her i Svendborg, denne lørdag, så vi tager som vanligt en stak billeder, og smider lidt video på den tilknyttede Instagram.

Facebook:

Se alle billederne her

Instagram:

Følg med på @crossbladet.dk

God fornøjelse.

crossbladet.dk

Tak fordi du læser med på Crossbladet.dk - Du kan læse mere om, hvem "vi" er, samt finde vores kontakt information på siden OM Crossbladet.dk
Back to top button
Crossbladet.dk