Motocross Nyheder

Ryttergården summer med børn og voksne til DAM 2024 i Billund

Artikel foto: Ryttergården til DAM 2024 i Billund

Crossbladet er landet hos Billund Motocross Klub, hvor der skal afvikles DAM 3, lørdag 25. maj 2024. Der er fyldt med liv i ryttergården fra både børn og vokse, der hygger sig.

Vi landede hos Billund Motocross Klub omkring klokken 15:30, fredag 24. maj 2024, og fik sat vognen op, næsten samme sted som tilbage i 2023. Efter lidt hyggesnak, så snuppede vi turen rundt på Maxi Banen, og efterfølgende på den lille bane, så dem der ikke når at dukke op, mens der er lyst, også kan se banen. Billederne kan du se på vores Facebook side, og linket er længere nede i artiklen.

Banerne er flotte

Formanden Benny Møller mener ikke at det kommer til at støve, specielt ikke på Maxi, for de fik den vandet onsdag, hvor der blev afviklet klubmesterskab, og så fik de 20mm vand torsdag. De har ikke vandet banerne siden, og da vi smuttede en tur rundt, så kradsede vi godt, og dybt i banen, og her var der altså fugtigt et godt stykke ned, så der skal noget til, hvis de altså skal støve.

Hygge i alle hjørner

Lige meget hvor man smutter hen i ryttergården, så er der nogle som hygger sig, på den ene, eller den anden måde. Enten sidder de voksne og spiser, og nyder en kold øl, eller sodavand, ellers er ungerne godt i gang, enten med at bygge hop, de kan fræse over på cykler, eller så roder det med noget andet. Der er godt med liv over det hele, så der bliver brændt noget energi af.

(Artiklen fortsætter efter billederne)

Artikel foto: Ryttergården til DAM 2024 i Billund
Artikel foto: Ryttergården til DAM 2024 i Billund
Artikel foto: Ryttergården til DAM 2024 i Billund

Billeder og Video

Facebook:

Vi har lavet en track walk, med billeder fra begge banerne her i Billund Motocross Klub, og det kan du finde frem til lige her. Se alle billederne i et samlet album her – Vi opretter endnu et album med billeder, og her samler vi alle billederne fra denne omgang DAM 3. Se alle billederne her

Instagram:

Følg med på vores Instagram der hedder @crossbladet.dk

Stay tuned in…

crossbladet.dk

Tak fordi du læser med på Crossbladet.dk - Du kan læse mere om, hvem "vi" er, samt finde vores kontakt information på siden OM Crossbladet.dk
Back to top button
Crossbladet.dk