Crossbladet

Så har vi også fået åbnet en Youtube kanal til crossbladet.dk

Youtube, Crossbladet.dk, MX, Quad, Motocross, Motocross Nyheder
Artikel foto: Youtube

Man skal bruge mange forskellige kanaler, for at komme ud til målgruppen, og nu har vi fået tilføjet en Youtube kanal.

Vi arbejder hårdt på at ramme så bredt så muligt, med vores emner, og derfor kræver det hele tiden fornyelse, både på denne platform, men også omkring os, blandt andet på diverse sociale medier. Nu har crossbladet fået tilføjet en Youtube kanal til samlingen, og den kan man jo bruge til mange spændende ting. Nu kan man eksempelvis sende os video, der kan smides på siden, og vi kan selv begynde at optage lidt, og lege med det, hvor vi så skal have sat os ind i selve klipningen osv.

Shorts eller korte video

Vi er begyndt at tilføje korte video, med alt under 60 sekunder, også bedste kendt som shorts, og det er video som kørere også kan sende til crossbladet.dk hvis man har noget fedt.

Her finder du vores Youtube kanal

Crossbladet.dk´s officielle kanal hedder @crossbladet eller CrossbladetDK på Youtube, og her vil vi så vidt muligt, smide lidt video op. Du er naturligvis velkommen til at abonnere på kanalen (følge den) så du automatisk får besked, når der kommer en eller anden video online der.

Flere Sociale medier

Facebook – Følg med her

Instagram – Følg med her

Tak for opbakningen, sammen står vi stærkere.

Ses ude på banerne.


 

crossbladet.dk

Tak fordi du læser med på Crossbladet.dk - Du kan læse mere om, hvem "vi" er, samt finde vores kontakt information på siden OM Crossbladet.dk
Back to top button
Crossbladet.dk