Motocross Nyheder

Se fed drone video fra DM-A hos Morsø Motocross Klub 2023

Artikel foto: Dronemanden Toke fra Flyvsk

Til DM-A hos Morsø Motocross Klub, der spottede vi en mand siddende og flyve med hans drone, og nu er der altså kommet en super fed video ud af det, som du kan finde vej til her.

Om lørdagen til DM-A hos Morsø Motocross Klub, der så vi godt en mand sidde med briller på, rode lidt rundt nede ved starten med en dims, også flyve afsted, sammen med kørerne, når starten gik. Flere gange kom den lille hidsige satan piskende forbi os, og inden man nåede at tænke “det var sgu da en drone” så var den længe videre. Det er virkelig imponerende, at se på, når dem der flyver med drone, har styr på det, og så blev glæden lidt større, da vi så at personen bag (Toke) faktisk også er god til at redigere den video, der blev optaget, og den kan du finde vej til, lidt længere nede.

Toke – Flyvsk

Der poppede pludselig en video frem på Facebook, netop med denne drone optagelse, og så blev vi jo nysgerrig, og måtte vide lidt mere. Manden du kan se på artikel foto, han hedder Toke, og står bag Flyvsk der blandt andet lavet de her fede ting med drone, men ikke kun motocross.

Er lokal

Flyvsk er lokal, eller fra Thisted, men så kommer man vel heller ikke tættere på, når man skal snakke om lokale, men det kan være de har en anden mening, på de kanter. Uanset hvad, så vil gerne slå et slag for dette, for ikke nok med at han kunne styre den lille hidsige drone, så kunne han også lave en fed optagelse, og ikke mindst klippe det sammen, så det er spændende at kigge på.

Se drone video fra DM-A 2023

Der blev lavet to video (indtil videre) som du kan finde på Facebook.

Hvordan finder man Flyvsk

Du kan finde dem på Facebook og på deres Hjemmeside (klik på links).

Det er fedt, når nogle har styr på det, som de laver.

Vi ses ude på banerne.


 

crossbladet.dk

Tak fordi du læser med på Crossbladet.dk - Du kan læse mere om, hvem "vi" er, samt finde vores kontakt information på siden OM Crossbladet.dk
Back to top button
Crossbladet.dk