Motocross Nyheder

Se hvilke træningslejre crossbladet skal på besøg hos i uge 29

Artikel foto: Crossbladet´s rullende kontor

Det kræver lidt planlægning når vejret fortsat driller i Danmark, men nu har vi en plan på plads til uge 29.

Med en lille bil, og en let lille campingvogn (det rullende kontor) så kræver det lidt planlægning, med det sommervejr, som vi har for tiden. Der er fortsat byger, og godt med vind, men nu har vi fået lavet en plan, så vi kan besøge to crosslejre i Nordjylland, her i uge 29.

Base i Aalborg

Vi har aftalt med Morten Christiansen, at crossbladet laver en base på Dall banen i Aalborg, hvor vi kører mod, tirsdag morgen. Her vil vi så være frem til torsdag, hvor deres camp slutter, men onsdag morgen, der ryger vi en tur omkring træningslejren i Fjerritslev også, og ser hvad de laver. Så skal vi ikke trække rundt med den campingvogn, hvor vi har en del kilometer, i forvejen.

Så får vi lavet lidt fra begge lejre

Der vil komme en del aktivitet på vores platforme i denne uge, så der bliver masser at kigge på. Vi laver naturligvis to forskellige album med billeder, fra både Han Herred og Dall, og så skriver vi lidt spredte artikler, alt efter, hvordan vi får det til at hænge sammen. Vi poster som vanligt noget på den tilknyttede Instagram også, så det bliver spredt lidt ud, over det hele, i denne uge.

Overblikket

Vi ses ude på banerne

Crossbladet har naturligvis både mini stickers, og mini plader med, til dem, der gerne vil have et sæt. Vi ses ude på banerne, hvor det igen bliver en fed uge, med masser af ræs.


 

crossbladet.dk

Tak fordi du læser med på Crossbladet.dk - Du kan læse mere om, hvem "vi" er, samt finde vores kontakt information på siden OM Crossbladet.dk
Back to top button
Crossbladet.dk