Motocross Nyheder

Se mere end 300 billeder fra DAM 3, hos Billund Motocross Klub

Artikel foto: Lennart M. Kjær

Vi har fået sorteret de mange billeder fra DAM 3, hos Billund Motocross Klub, og lagt dem online i et samlet album.

Crossbladet er landet på kontoret igen, efter et par dage i Billund Motocross Klub, hvor der blevet kørt tredje afdeling af Dansk Amatør Mesterskab 2023 (DAM). Denne gang havde vi sat vores egne forventninger lidt ned, men der mangler stadig et par justeringer, før det spiller maks.

Denne gang, havde vi det rullende kontor med os, men igen fik vi ikke skrevet så meget som ønsket, men lidt kom der da online. Vi har dog været ret aktive med vores kamera, og fået lagt tæt på 350 billeder online, på vores tilknyttede Facebook side, og nu skulle vi egentlig have været videre mod Uhre, men det når vi ikke i aften. Det bliver en nat i sengen, og så tidligt afsted i morgen, hvor vi skal have endnu mere sol, sand, og støv over det hele, men der er jo det fede ved motocross.

Lennart lokket med bolcher

Mange kender allerede humørbomben Lennart M. Kjær (Artikel foto), og ham har vi regnet ud. Han kører helst på Mols, og det er fordi, man får Mols Bolcher, sammen med pokalerne. Da han ikke var tilmeldt, så måtte crossbladet jo lokke ham til Billund, og det gør man naturligvis med bolcher. Han fik en pose for at ramme podiet, og to poser hvis han vandt, og det gjorde han (igen).

Se: Kom til siden med oversigten af alle vores billeder her

Se også: Video og billeder på vores Instagram her

Tak for oplevelsen i Billund

Det har været super fedt at være med til DAM igen, og været super hyggeligt at møde en masse mennesker, og snakke om alt det, som vi alle har til fælles. Det har været en fed lørdag, med det dejligste sommervejr, og en hulens masse mennesker, som har være ude og kigge på ræs.

Nu skal vi lade op til runde 2, på Uhre banen i Herning, om 10 timer. Her napper vi naturligvis også en masse billeder, og holder os aktive på instagram.


 

crossbladet.dk

Tak fordi du læser med på Crossbladet.dk - Du kan læse mere om, hvem "vi" er, samt finde vores kontakt information på siden OM Crossbladet.dk
Back to top button
Crossbladet.dk