Motocross Nyheder

Silkeborg Motor Sport har IKKE åben tirsdag 1-8-2023, alligevel

Artikel foto: Silkeborg Motor Sport

Mange Jyske baner melder lukket, i hvert fald tirsdag aften, men Silkeborg Motor Sport åbner, hvis nogle vil køre.

Opdateret – 1. August 2023 klokken 16:20. Det var noget af en kovending, men ud at de blå, så aflyste de træningen alligevel, så det bliver ikke i denne omgang.

Det er lige nu og her, man har muligheden for at træne på en tung, mudret, og pænt våd bane, hvis det er noget man mangler, for Silkeborg Motor Sport holder åben, tirsdag 1. August 2023, fra klokken 17:00, hvis nogle vil ud at træne. Der er kommet store mængder vand, specielt i Jylland, men når muligheden for at træne alt andet end en jævn, tør og støvet bane, så bør man altså slå til.

Thorkil Løkke har netop været på banen

Det er en helt frisk rapport, man kan se på Facebook gruppen, hos Silkeborg Motor Sport, hvor aftenens træningsleder, netop har været ude og kigge, og lave en status. Banen er meget blød, eftersom der er kommet en del regn, og har nogle dybe spor, efter de seneste par træninger, og så er den naturligvis ikke jævnet. Dette er en unik mulighed, hvis man ikke er bange for vand, eller blive beskidt, hvor man med garanti vil kunne tage noget brugbart med sig derfra, udover en oplevelse.

(Artiklen fortsætter efter billedet)

Artikel foto: Thorkil Løkke

Meld dig klar i klubbens gruppe

Thorkil vil ikke køre forgæves til Silkeborg Motor Sport, så du må meget gerne skrive dig på opslaget hos Silkeborg Motor Sport, hvis du vil ud at træne, tirsdag aften.

Kom til gruppen her hvor opslaget er øverst på siden

Der er en frisk opdatering fra banen, så du kan se både billeder og video fra Elling banen, hos Silkeborg Motor Sport, på opslaget, i deres Facebook Gruppe.

Crossbladet kommer til kaffe

Hvis nogle friske gutter eller gutinder, melder sig klar, så kommer vi med glæde og tager nogle mudderbilleder, for man slipper ikke for at blive beskidt, denne aften.


 

crossbladet.dk

Tak fordi du læser med på Crossbladet.dk - Du kan læse mere om, hvem "vi" er, samt finde vores kontakt information på siden OM Crossbladet.dk
Back to top button
Crossbladet.dk