Motocross Nyheder

Silkeborg Motor Sport havde Klubtræning med Jan Lausten

Artikel foto: Jan Lausten

Tirsdag aften bød på en omgang klubtræning med Jan Lausten, på Elling banen, hos Silkeborg Motor Sport.

Efter nogle lange dage, med mange kilometer, så spottede vi en klubtræning med Jan Lausten, på Elling banen, hos Silkeborg Motor Sport, og tog den lette løsning. Det var igen en flot dag, med masser af varme, hvor SMS tilbød deres medlemmer en omgang træning med Jan, hvilket de også har haft tidligere, og her dukkede der omkring seks kørere op, så de fik god tid sammen.

Fulgte med på afstand

Crossbladet fik en kort briefing, hvor Jan fortalte, at han gerne ville have dem til at stå mere op, og så skulle der køres noget syre i armene med mere. Der var fri træning inden de startede op, og under selve træningen, kørte de i sektioner, hvor Jan stod og kiggede med, og valgte nogle kørere ud, til samtale. Det fungerede ret godt, i og med der kun var Jan, så dette antal kørere, passede godt ind.

(Artiklen fortsætter efter billederne)

Artikel foto: Klubtræning, Silkeborg Motor Sport
Artikel foto: Klubtræning, Silkeborg Motor Sport
Artikel foto: Klubtræning, Silkeborg Motor Sport

Meget afslappende

Der var på ingen måde, den der hårde tone (med en god mening), som vi har oplevet før, og den hårdeste straf vi oplevede tirsdag aften, var 10 minutter ekstra vandpause i ryttergården. Nu var alle deltagerne jo ikke under 25 (kun af sind) så det tog de ret let på. Det var faktisk en god oplevelse, for der var ikke det der stramme skema, med 20 minutter her, og 20 minutter der, men med mulighed for at snakke lidt sammen, og få en god oplevelse, uden stress.

Formanden tog en runde

Dette kunne være en god clickbait overskrift, hvor Søren tog en runde på banen, det blev dog kun til en tur med vandvognen, hvilket er nødvendigt i denne tid, hvis man skal have en mulighed, for at se noget. Man skal bestemt ikke have dårlige nerver, hvis man skal køre den, for det var bare op over hoppene, og ned på den anden side, for vand, skulle der altså på.

(Artiklen fortsætter efter billederne)

Artikel foto: Klubtræning, Silkeborg Motor Sport
Artikel foto: Klubtræning, Silkeborg Motor Sport
Artikel foto: Klubtræning, Silkeborg Motor Sport

Så du også Eye-Track på hoppet

Den er god nok, det er noget de er i gang med at få sat op (fortsættelse følger).

Lun og hyggelig træningsaften

Efter en dag med en 20-25c så var det en lun træningsaften hos Silkeborg Motor Sport, hvor kørerne fik lidt at arbejde med, næste gang de skal ud at køre. Nogle husker bedre end andre, og fortsætter med øvelserne, mens andre hurtigt er tilbage i de gamle vaner, men nu er det jo heller ikke VM. Det var en hyggelig aften, med motocross, og uden noget stress, og det skal der være plads til.

Billeder fra dagen

Vi laver et album, med billeder, som du kan finde på listen på siden MX Billeder – Vi fik ikke postet noget på Instagram, denne aften, men følg med alligevel, så du ikke overser, hvad vi laver.

crossbladet.dk

Tak fordi du læser med på Crossbladet.dk - Du kan læse mere om, hvem "vi" er, samt finde vores kontakt information på siden OM Crossbladet.dk
Back to top button
Crossbladet.dk