Motocross Nyheder

Simon Wulff underviste i noget man også kan træne derhjemme

Artikel foto: Simon Wulff

Der blev undervist i mange gode ting på påskelejren 2024 i Herning, men der var en ting, som Simon Wulff havde med på programmet, som vi har set flere kæmpe med.

Det er ikke fordi at vi vil fremhæve Simon Wulff, fremfor de andre trænere, men han havde en ting med i hans træningsprogram, der fik nogle klokker til at ringe. Som fotograf, eller omvandrende journalist på landets baner, så ser man mange interessante ting, herunder børn og unge, ja også voksne, kæmpe med cyklerne, når de har smidt dem, eksempelvis i et sving.

Gør det let for dig selv

Vi har set et utal at kørere, som kæmper med at få rejst deres cykler igen, når de har været nede og ligge, og nogle af metoderne, er ikke pokkers gode for ryggen. Men der er slet ingen grund til at kæmpe sådan med cyklen, der findes en let metode, hvor man både kan rejse cyklen, og samtidigt skåne ryggen, og det er jo vigtigt i en af verdens hårdeste sportsgrene.

(Artiklen fortsætter efter billederne)

Artikel foto: Køreren har fat i styret, og løfter med benene
Artikel foto: Køreren har fat i styret, og løfter med benene

Simon Wulff trænede de små med metoden

Vi har set rigtigt mange skubbe cyklen op, med ryggen til, og det ser meget besværligt ud, og må være hårdt, hvor man på samme tid bruger en masse unødvendige kræfter. Simon Wulff fik vist de små kørere, på micro banen, hvordan man gør det på den rigtige måde, og undgår løftet med ryggen, og det har vi også en video af, som flere allerede har nævnt, når vi kommer ud på banerne.

Se video: Du kan se video med Simon Wulff på Instagram her

Træn det, derhjemme

Man behøver ikke at have en crossbane, for at træne denne øvelse, sammen med ungerne derhjemme, der er en indkørsel, eller en græsplæne så rigeligt. Man kan ligge cyklen stille og roligt ned, måske med hjælp fra en voksen, så den ikke bliver skadet, og så kan man træne i at rejse cyklen.

Det er noget man eventuelt kan bruge de regnfulde dage til at træne derhjemme, så man bliver helt klar til at banerne kan køres på igen, når der regner. Det kan man naturligvis også træne på en almindelig træningsaften, måske sammen med sine cross venner i klubben.


 

crossbladet.dk

Tak fordi du læser med på Crossbladet.dk - Du kan læse mere om, hvem "vi" er, samt finde vores kontakt information på siden OM Crossbladet.dk
Back to top button
Crossbladet.dk