Motocross Nyheder

Skagen Cross Klub Nord er kommet på banen, næste søndag

Skagen Cross Klub 2023, Skagen, Vesterhavet, MX, Motocross, Crossbladet, Motocross Nyheder,
Artikel foto: Nichlas Bjerregaard

Vejret skifter helt vildt lige for tiden, og kørerne skal snart ud og have noget sand og jord på deres maskiner i Danmark.

Det dejlige ved at bevæge sig rundt i denne cross-verden, er at der bestemt ikke mangler optimistiske mennesker, og dem har vi mødt en del af, den forgangne weekend. Vi nåede knap nok ind af døren hos MX Indoor, i Herning, inden det første hold kom hen til crossbladet, og spurgte om vi var klar på at tage til Skagen, næste weekend, altså søndag 28. januar 2024.

Villige til at køre langt

Crossbladet får også små korte hentydninger, om vi har fundet “en bane der har åbent” men det kan vi altså ikke ligefrem prale af, for de står ikke i kø, lige for tiden. Rigtigt mange kørere, er villige til at køre langt, bare for at komme ud og træne, også i Danmark, hvor afstandene ikke er vildt lange, i forhold til udlandet, men så snart man kommer udover de to timer hver vej, må det være langt.

Alexander Johansen, Skagen Crossklub Nord, Skagen, MX, Motocross, Crossbladet, Motocross Nyheder
Artikel foto: Alexander Johansen

Skagen Cross Klub Nord

Der har været flere forskellige bud på træning, den næstkommende weekend, hvor vi dog stadig ikke er lige så optimistiske som de kørere vi har mødt, for vejret er stadig ikke helt på vores side, for selvom der er plusgrader, og det meste af sneen er væk, så kommer der meget regn, og smeltevandet skal jo også kunne komme væk. Lige præcis det problem med vand, har de ikke på samme måde i Skagen, som mange andre steder, så det er nok det bedste bud vi har, lige nu, men man ved jo aldrig hvad der sker.

Når det så er sagt, så bliver der faktisk flot vejr i Skagen på søndag, som det ser ud lige nu på TV2-Vejret, for her lover de 5mm regn om formiddagen, og flot solskinsvejr mellem 10:00 og 16:00. Der loves dog kun 5 grader i hele perioden, og vind op til omkring 12meter/sek, så det er koldt.

Kommer Crossbladet til Skagen

Det gør vi helt sikkert igen, på et tidspunkt, men ikke på søndag, for om lørdagen skal vi en tur ned i den modsatte ende af landet, og være med til et event, der afvikles for Korskroens medlemmer, og her har vi været så heldige og få lov til at være med også.

Men er der overhovedet åbent

Der er ikke meldt noget ud endnu, på de kanter, man hvis man spørger kørerne, så burde den blive åbnet, og vores bedste bud lige nu, er at holde øje med deres side HER

God fornøjelse, vi håber det lykkedes for jer.


 

crossbladet.dk

Tak fordi du læser med på Crossbladet.dk - Du kan læse mere om, hvem "vi" er, samt finde vores kontakt information på siden OM Crossbladet.dk
Back to top button
Crossbladet.dk