Motocross Nyheder

Slip tøjlerne og fyr den totalt af i selskab med Jarryd McNeil

Artikel foto: Screenshot fra Youtube

Hvis du mangler ideer til 2024, så kan vi lige finde den helt rette stemning frem til dig, med blandt andet Jarryd McNeil.

Igen sad vi og kiggede lidt på Youtube, der denne gang lige fandt en god stak forslag frem til os, hvad vi kunne kigge på, og der findes mange spændende, og knap så interessante kanaler, når man først kommer til at kigge. Men en af dem var lidt mere anderledes, end de andre, og her bliver man sendt i luften med blandt andet Jarryd McNeil, der er professionel freestyle kører, men det er man slet ikke i tvivl om, når man har set hans VLOG på Youtube.

Han har deltaget i et utal af X-Games, og har omkring 15 medaljer herfra, så det har også lidt at sige, men på dagens video, som du kan se lidt længere nede, der er et helt hold samlet, som fyrer den maks af, og laver en masse fede ting, som kan give gode ideer til 2024. Herunder kan du se den seneste video, der kom online for omkring et døgn siden, og her fyrer de den totalt af.

(Klik play på skærmen, for at se video)

Følg med

Vi kan uden at blinke sige, at denne kanal, Buttery Films, er en af dem, man bør følge.

God fornøjelse.


 

crossbladet.dk

Tak fordi du læser med på Crossbladet.dk - Du kan læse mere om, hvem "vi" er, samt finde vores kontakt information på siden OM Crossbladet.dk
Back to top button
Crossbladet.dk