Begivenheder

Søndag 24 september 2023 kan du besøge efterskoler med motocross

Det sker, Begivenhed, Her og nu, Forening, MX, Motocross, Quad, Enduro, Trial, Pitbike, Crossbladet
Artikel foto: Det sker..

Nu har man muligheden for at komme ud at snuse til efterskole livet, også hos dem der har motocross linjer med.

Vi ser i stigende grad, at der efterspørges efterskoler med motocross, og hvor pokker man kan komme med sådan et sted. Dette er som nævnt flere gange, helt nyt for os, og vi kan stadig ikke få armene ned over dette, for det var noget vi manglede i vores tid, da man skulle have fri, fra skolen, og mere end alle andre klassekammerater. Det eneste problem med dette, er at det er så populært, at flere af de eftertragtede mx efterskoler har lange ventelister, endda på flere år.

Hvor finder man en MX Efterskole

Det helt korte svar er, google er din bedste ven, for her kommer de frem til dig på et splitsekund. Vi ser rigtigt mange spørge, næsten helt hjælpeløse på Facebook, hvor man kan finde en efterskole, der har motocross linjer med, og igen, så kan vi henvise til google, der gør arbejdet for dig. Søger man eksempelvis på efterskole med motocross, så kommer der ca. 127.000 resultater (på 0,24 sekunder). Her gælder det naturligvis om at være med på side et af google, da det er dem, man først kigger på, men det betyder altså langt fra at det, er de bedste. Vi har dog hørt meget godt om Rydhave, som ligger nummer et, og vi har kendskab til flere lovende talenter, der går på netop denne efterskole.

Google, Efterskole med motocross, MX Efterskole, Crossbladet,
Artikel foto: Screenshot fra Google.dk – Søgning

Langt hurtigere end at spørge på Facebook

Vi kan simpelthen ikke sige det ofte nok, Google er og bliver den nye bedste ven, hvis ikke du har brugt det tidligere. Facebook kan måske komme med gode anbefalinger, men der kan gå lang tid, inden du får at vide, hvor der findes de populære efterskoler, med motocross.

Liste med MX Efterskoler

Crossbladet har lavet en kort liste, med udvalgte MX Efterskoler (klik på link).

Efterskolernes Dag 2023

Det er søndag 24. september 2023, det er efterskolernes dag, og her kan man besøge en eller flere efterskoler i tidsrummet 13:00 til 17:00, herunder efterskoler med motocross. For at gøre det helt enkelt for dem, der har en travl hverdag, så kan man kigge på siden efterskolerne.dk

Held og lykke. Vi ses ude på banerne.

crossbladet.dk

Tak fordi du læser med på Crossbladet.dk - Du kan læse mere om, hvem "vi" er, samt finde vores kontakt information på siden OM Crossbladet.dk
Back to top button
Crossbladet.dk