Motocross Nyheder

Søndag kom de sidste optagelser til Pokal eller Hospital i kassen

Artikel foto: Pause under optagelserne

Søndag 2. juni 2024, der kom de sidste optagelser i kassen, til pilotepisoden Pokal eller Hospital hos Aulum Cross Bane.

Vi havde den store fornøjelse at være med til de sidste optagelser af pilotepisoden, Pokal eller Hospital hos Aulum Cross Bane, søndag 2. Juni 2024. Det var lige som den første gang, en super fed oplevelse, i selskab med de sødeste mennesker fra holdet, der nørder med film, og alt det omkring dette emne, og igen må vi kaste håndklædet i ringen, med at forklare hvad, hver enkelt laver.

Lang dag i flot vejr

Vejret var heldigvis på vores side, og knap så blæsende som den første gang, men der skete igen en masse nye og spændende ting, selvom der var lang ventetid. De hopper jo ikke bare rundt fra sted, til sted, og filmer noget tilføldigt, nej der bruges enormt lang tid på at gøre hver enkelt optagelse klar, med placering, lys, lyd og en masse andet, vi ikke ved så meget om. De havde også sagt at der ville være lang ventetid, mellem de forskellige scener, men så hyggede kørerne, enten i ryttergården, eller på banerne, hvor de kunne brænde noget krudt af, eller nogle af dem kunne i hvert fald.

Læs også: Maya Ida Ravn er forfatter på pilotepisoden Pokal eller Hospital

(Artiklen fortsætter efter billederne)

Artikel foto: Mellem optagelserne på Pokal eller Hospital
Artikel foto: Mellem optagelserne på Pokal eller Hospital
Artikel foto: Mellem optagelserne på Pokal eller Hospital

Simon Thuesen (Quad) og Malias Lassen (MX) skulle have et pænt dyrt setup på deres maskiner, og ud at køre med det, og dette tog naturligvis en del tid at montere, og lige vænne sig til. Der var igen statister ved maxi banen, hvor der blev filmet, og her skulle det se nogenlunde ud, som til et almindeligt løb, og så alligevel ikke helt, men det skal jo være spiseligt for hr og fru danmark.

Læs også: Stor oplevelse at være med bag Pokal eller Hospital optagelser

Hvornår kan man se det?

Vi har en dato at arbejde med, men den vil vi ikke afsløre lige nu, for det kommer der mere om, i en artikel for sig selv. Vi ved der er et større (læs stort) klippe arbejde foran de unge, men dygtige mennesker, hvor de skal sætte det sammen af to omgange. Første udgave bliver en mindre en af slagsen, der skal bruges til en eksamen opgave om 10-12 dage, hvorefter den endelige udgave laves.

Der kommer mere information omkring dette på et senere tidspunkt, så det gælder bare om at følge med, enten på vores Facebook Side eller på vores Instagram @crossbladet.dk

Billeder og Video

Facebook:

Se et samlet album med 250 billeder fra dagen her

Instagram:

Billede – Mathias, Sebastian og Nikolaj

Video – Malias og Nikolaj ved en optagelse, og Nikolaj tumler lidt rundt

Billede – Vores ambassadør Daniel Hagen i en fotovest vi fik i forkert størrelse, men passer ham.

Video – Fri leg mellem optagelserne, hvor Sebastian tumler lidt rundt

Video – Vores ambassadør Mathis måtte nappe 10x armbøjninger efter en lille episode i sandet

God fornøjelse, og tak for en lang, men fed dag, med mange oplevelser.

crossbladet.dk

Tak fordi du læser med på Crossbladet.dk - Du kan læse mere om, hvem "vi" er, samt finde vores kontakt information på siden OM Crossbladet.dk
Back to top button
Crossbladet.dk