Motocross Nyheder

Stærkt sammenhold da uheldet var ude i Kolding Motocross Klub

Artikel foto: Kørere og reddere bærer den unge mand

Søndag skete der et uheld i Kolding Motocross Klub, der krævede ambulance, og her var et stærkt sammenhold.

Crossbladet har brugt søndagen hos Kolding Motocross Klub, hvor der er blevet afholdt klubmesterskaber, men midtvejs, så skete der et uheld, der krævede ambulance. Vi starter midt i besøget, for at få det online, og hvor vi efterfølgende har fået en opdatering fra klubben, hvor formanden også gav tilladelse, til at vi bragte dette. Motocross er en farlig sport, også selvom man har det rigtige udstyr på, det har vi set flere gange, og dette uheld, tegner på at være et ene-uheld, efter et sving, med en lille bakke. Hvad der efterfølgende er sket, det ved vi ikke, og vi stod på den anden side af et vandhul, og så det ikke ske, men blev opmærksom på det, da rigtigt mange løb til stedet, for at hjælpe, hvor de kunne.

Krævede en ambulance

Det igangværende heat blev kørt til ende, da den tilskadekomne var inde i siden, men herefter blev alt stoppet, for der var tilkaldt en ambulance. Dette fik vi at vide, kort før den kom, for vi var i nærheden, på selve banen, men holdte os naturligvis på afstand, og tog et par billeder.

(Artiklen fortsætter efter billederne)

Artikel foto: Ambulance ankom til Kolding Motocross Klub
Artikel foto: Ambulance redderen blev kørt til stedet i traktor
Artikel foto: Kørere og andre medlemmer, tog slæbet for redderne

Stærkt sammenhold i klubben

Motocross kan bare noget helt specielt, og det sammenhold, der findes mellem alle kørerne, familierne, gæsterne, ja alle der er i dette miljø. Det er ikke kun sådan i Kolding, men i dag, der oplevede vi det på tætteste hold, for redderne blev sat i klubbens traktor, og kørt til uheldet, naturligvis i det fjerneste hjørne, mens kørere og andre hjælpere, tog slæbet med tasker osv.

De var på stedet længe

Det tog noget tid, inden de kom fra stedet med den unge mand, på et spineboard, og her fik vi at vide, at det var underbenet, det var galt med, og de turde ikke tage støvlen af ham, for at lave yderligere skade. Sidenhen, har vi så kunne læse på Facebook hos Kolding Motocross Klub, hvordan det står til med den unge mand, og han er kommet noget til skade, desværre.

  • – Et brækket underben som skal opereres i morgen (mandag)
  • – To brækkede ribben som har punkteret lungen

Han har det efter omstændighederne godt, og kan huske, at han er blevet lovet pizza 🙂

Hjalp med at bære ham til ambulancen

Efter lang tid, så kunne de bære ham mod ambulancen (artikel foto) hvor alle igen tog slæbet, så redderne, kunne koncentrere sig om arbejdet. Man bliver sgu glad af at se sådan en sammenhold, i klubberne, og vi ved, at alle mand, vil stå klar igen, hvis det sker igen.

Vi ønsker den unge mand, alt det bedste.

Ønsk ham god bedring

Det kan du i Facebook Gruppen – Kolding Motocross Klub


 

crossbladet.dk

Tak fordi du læser med på Crossbladet.dk - Du kan læse mere om, hvem "vi" er, samt finde vores kontakt information på siden OM Crossbladet.dk
Back to top button
Crossbladet.dk