Begivenheder

Start 2024 bedst muligt, med Redsand Caprani Bootcamp

Mikkel Caprani, Grenaa Motocross Klub, Onsdagstræning, MX, Motocross, Crossbladet, MX Nyheder, Motocross Nyheder, MX Billeder
Artikel foto: Mikkel Caprani

Mange Danskere har benyttet sig af den unikke mulighed, at rejse med til Redsand Caprani Bootcamp i Spanien, og nu er muligheden der igen i 2024, hvor også Line Dam er at finde.

Mikkel Caprani er en person som rigtigt mange kender, i det Danske motocross miljø, men bestemt også udenfor landets grænser, hvor han har gjort sit, for at mange husker ham, og hans navn. Tilbage i 1993, der blev han den første Danske Europamester i Motocross, hvor han sikrede sig sejren op Svampabanen i Sverige, og siden da, har han hentet et utal af resultater hjem.

Redsand Caprani Bootcamp

Vi har desværre ikke selv været med i Spanien, men håber da på at der kommer tid til dette, på et senere tidspunkt, men Henning Kristensen har lavet en ganske glimrende video, nogle år tilbage, med Mikkel Caprani, og netop Redsand Caprani Bootcamp. Du kan se den video herunder, hvor Mikkel fortæller om turen, og ikke mindst hvad man kan forvente, og laver sådan et sted.

(Klik play på skærmen, for at se video herover)

Træningsskolen er i Februar 2024

Der er lavet en flyer, med den information man skal bruge, omkring tidspunkter, priser, hotel osv, og den finder du nederst i denne artikel. Redsand Caprani Bootcamp afholdes i 2024, i perioden 10. februar til 18. februar, hvor hotellet man bor på, er med halvpension, sikker parkering, fitness, indendørs og udendørs pool. I værelsesprisen, er en helt uges træningsskole med Mikkel Caprani og Line Dam inkluderet, samt specialpris på træningsgebyrerne på lejet baner i Redsand MX Park.

Official flyer

crossbladet.dk

Tak fordi du læser med på Crossbladet.dk - Du kan læse mere om, hvem "vi" er, samt finde vores kontakt information på siden OM Crossbladet.dk
Back to top button
Crossbladet.dk