Motocross Nyheder

Stille torsdag aften på den store bane hos Uhre, der var lidt svær

Artikel foto: Sander Egebjerg

Der kunne trænes på den store bane hos Herning Motocross torsdag aften, men der dukkede ikke pokkers mange op.

Torsdag 21. september 2023, der smuttede vi en tur til Ikast for at handle lidt ind til weekenden, da vi skal afsted til et par steder, så kunne vi jo lige smutte omkring Uhre banen, på vej hjem. Mellembanen og Micro banen var lukket, da de har Kids Cup i weekenden, men det var der uheldigvis et par stykker fra Middelfart, der havde overset, så de troppede også op.

Svær bane på Uhre

Banen har fået en del vand gennem ugen, men den kan trække det, så den var ikke smadret, men tung og svær, og her var de kørere, som havde fundet vej dertil, sat lidt på en prøve. Vi så ikke mange der væltede denne torsdag aften, men fik et par stykker gennem linsen, og hørte til lidt flere, som havde knækket lidt plastic, men sådan er det jo at køre motocross.

(Artiklen fortsætter efter billederne)

Artikel foto: Sander Egebjerg
Artikel foto: Emil Prang
Artikel foto: Emil Prang

Hyggelig aften

Det var nu en hyggelig aften, med god plads til at sludre, og det benyttede vi os af, de første 1,5 times tid, vi var derude, for her regnede det let. Det var lige før vi mistede modet, men til sidst så slap regnvejret, og vi kunne komme ud og knipse et par billeder, fra træningen.

Video og Billeder

Det blev til en enkelt video på Instagram @crossbladet.dk og så kommer der en stak billeder fra træningen, på den tilknyttede Facebook side, kort efter denne artikel.


 

crossbladet.dk

Tak fordi du læser med på Crossbladet.dk - Du kan læse mere om, hvem "vi" er, samt finde vores kontakt information på siden OM Crossbladet.dk
Back to top button
Crossbladet.dk