Motocross Nyheder

Stillingen af DMU Yamaha Kids Cup 2024, efter første to runder

DMU Yamaha Kids Cup 2023, Børkop Motor Sport, MX, Motocross, MX Nyheder, Crossbladet, Motocross Nyheder
Artikel foto: DMU Yamaha Kids Cup 2023, Børkop Motor Sport

Der er blevet afviklet to runder af DMU Yamaha Kids Cup 2024, og her har de forsvarende mestre atter lagt sig i spidsen.

DMU Yamaha Kids Cup 2024 har haft to afdelinger, en på Korskro, og en i Melby, hvor den kommende weekend byder på Morsø, der er den tredje afdeling ud af i alt otte. Det er de forsvarende mestre fra 2023, der atter har lagt sig i spidsen af feltet, men med hele seks afdelinger tilbage, så kan der ske en masse spændende ting i toppen.

Broby Motocross Klub

Det er de forsvarende mestre fra 2023, Broby Motocross Klub der atter har lagt sig i spidsen af feltet, hvor de har Melby Microcross og Vestsjællands Microcross som nærmeste forfølgere.

Se også: DMU Yamaha Kids Cup 2024 består af otte afdelinger samt ATK

DMU Yamaha Kids Cup 2024

Herunder kan du se stillingen, som den ser ud lige nu.

Artikel foto: DMU Yamaha Kids Cup 2024, Stillingen

Se også billedet på Facebook HER

DMU Yamaha Kids Cup – Facebook

Når man kigger på hjemmesiden hos DMU Sport, hvor man normalt kan se stillingen, så er dette felt tomt, men ret tilfældigt, så fandt vi frem til dem på Facebook, hvor de altså har postet den samlede stilling. Det har de ikke gjort alverden ud af at fortælle, men de kunne da i det mindst lige have haft smidt et link dertil, på deres hjemmeside, nu det er flyttet på Facebook. Se siden her

crossbladet.dk

Tak fordi du læser med på Crossbladet.dk - Du kan læse mere om, hvem "vi" er, samt finde vores kontakt information på siden OM Crossbladet.dk
Back to top button
Crossbladet.dk