Motocross Nyheder

Store mængder regn skaber igen problemer for landets klubber

LMCK Crosslejr 2023, Lindknud Motocross Klub, MX, Micro, Motocross, Crossbladet, MX Billeder, MX Nyheder, Motocross Nyheder
Artikel foto: Kraftig regn, Lindknud Motocross Klub 2023

Regnen er tilbage, og skaber store problemer for landets mange klubber, men der er igen lys forude og bedre vejr.

Vi har lige haft en stabil periode med masser af godt vejr, støv og solcreme, men det blev afbrudt af endnu en uge med masser af vand, og det skaber igen problemer for landets klubber. Dem der allerede er hårdt ramt, har fået nye forsyninger og masser af millimeter, mens andre “bare” har større vandpytter og mudder, som de skal kæmpe med, og det er noget vi skal vænne os til fremover.

Bedre vejr på vej igen

Med alt det regn, og vand, så sætter det sine begrænsninger hos landets klubber, der ikke kan afholde træninger, men frem mod den kommende weekend, og når vi rammer den 1. juni 2024, så er der bedre vejr på vej. Det bliver ikke hedebølge lige med det samme, men det bliver tørvejr, og med lidt luft, og så kan mange baner atter åbne, og man kan komme ud og træne.

Klimaændringer

Det er noget vi skal forholde os til, altså det med regnen, for det er klimaforandringerne vi kan mærke, desværre mange år tidligere end første beregnet. Det er en dyr fornøjelse for de mange klubber, for ikke nok med at de ikke kan afvikle træninger eller løb, så skal banerne også forberedes til det “nye” vej og det koster mange penge, enten at hæve banerne, lave dræn osv.

Vi håber der snart kommer en længere og mere stabil periode..

Ses ude på banerne.

crossbladet.dk

Tak fordi du læser med på Crossbladet.dk - Du kan læse mere om, hvem "vi" er, samt finde vores kontakt information på siden OM Crossbladet.dk
Back to top button
Crossbladet.dk