Motocross Nyheder

Tirsdag blev første afdeling af Klub VM 2024 afviklet på Elling

Artikel foto: Sander Egebjerg

Tirsdag 23. april 2024 var crossbladet på Elling banen, hos Silkeborg Motor Sport, til første afdeling af deres Klub VM.

Denne tirsdag startede ud med det flotteste vejr, og allerede der gik man og drømte om at det ville blive en god og tør aften, men sådan ville vejrguderne det ikke. Omkring middagstid, så begyndte det at regne, og der har det så gjort stort set hele dagen, og det meste af aftenen, dog med enkelte ophold. Trods det kedelige vejr, så kørte vi afsted mod Elling banen, hos Silkeborg Motor Sport, og her dukkede der faktisk en del flere op, end forventet, men køres det skulle der altså bare.

Først lille bane, så Maxi

Vanen tro, så startede man ud på den lille bane, inden man rykkede videre til Maxi, og denne aften skulle der totalt køres tre heat, af den første afdeling, af deres klubmesterskab. Der var en flot opbakning på begge baner, også selvom det regnede godt, fra tid til anden, men sammenholdet vægter altså højere, end at blive lidt våd, for man tørrer jo igen.

Grillede burgere

Noget der også trak flere til klubben i Silkeborg, var at man kunne købe sig en lækker omgang aftensmad, for der blev nemlig grillet kød, til nogle store og lækre burgere, der blev langet over disken, da alle heat var kørt. Der blev stor hygget ind i klubhuset, da vi smuttede afsted, for vi øjnede chancen for at komme tidligt hjem og sysle med en artikel, og så billederne til sidst.

(Artiklen fortsætter efter billederne)

Artikel foto: Klubmesterskaber 2024, Silkeborg Motor Sport
Artikel foto: Klubmesterskaber 2024, Silkeborg Motor Sport
Artikel foto: Klubmesterskaber 2024, Silkeborg Motor Sport

Billeder og Video

Vi troede faktisk ikke det kunne lade sig gøre og lave materiale derfra, denne aften, for der regnede kraftigt da vi ankom derude. Men der var ophold nogle gange, og så fik vi alligevel skudt en stak billeder, der kommer på Facebook lidt senere, men der er også lidt på Instagram.

Facebook:

Se alle billederne i et album her

Instagram:

Et par billeder – Fra klubhuset

Video 1 – Jan Bang Lausten på Maxi

Video 2 – En start på Maxi (mindre kørere)

Video 3 – De lidt større kører ræs på Maxi

Video 4 – Hygge på skyllepladsen med de gamle rødder

God fornøjelse.

Back to top button
Crossbladet.dk