Motocross Nyheder

Tirsdag hyggede vi hos Hampen MX, hvor der var støv til dessert

Artikel foto: Patrick Jensen

Crossbladet snuppede en hyggeaften hos Hampen MX, da vi har en længere onsdag foran os, så det skulle være en kort tur.

Vi havde allerede på forhånd lagt en plan for tirsdagen, der skulle være en kort tur ud i det blå, da vi skal rimelig tidligt afsted onsdag, på nye og spændende oplevelser. Vores ambassadør træner Jan Lausten og hans drenge, samt et par venner fra lokalområdet, skulle også afsted, og de skulle til Hampen Motocross Klub, så det var oplagt at tage dertil også, og have en lille hyggeaften.

Tørt og støvet

Allerede et godt stykke derfra, kunne man se støvet i luften, men vi vidste nu godt hvad der ventede os, og selvom man går og øffer lidt over støvet, så må vi endelig ikke klage over at det endelig er tørvejr, selvom det nogle gange kan være lidt svært.

Mads Rasmussen

Vi kunne se i ryttergården, hos Hampen Motocross Klub, at der var nogle kørere, der normalt ikke kommer på de kanter en helt almindelig tirsdag, og her havde vi lugtet lunten, men der manglede en bestemt person. Da vi så havde fået en kop kaffe, så smuttede vi gennem røret, og om til den lille bane, og her stod han. Mads Rasmussen i egen høje person, smilende og fyldt med energi, i gang med at træne Melia Ilkær, og ham er vi efterhånden begyndt at møde en del her i 2024.

Tilbage i 2023 var det Kenneth Kaalund, der var lidt over det hele, men i år er det Mads Rasmussen der dukker op på alle mulige baner, hvor vi kommer til en kop kaffe.

(Artiklen fortsætter efter billederne)

Artikel foto: Rasmussen og Rosenlind
Artikel foto: Nogle får kaffen serveret
Artikel foto: Mathias Skov

Super hyggelig aften

Det var helt nede på jorden, for de fleste kendte vi, eller havde set før, og der skulle ikke en masse spørgsmål til, for at sætte os ind i, hvad der skete i Hampen. Det er lidt sjovt, for selvom vi egentligt er på arbejde, når vi er ude på crossbanerne, så slapper vi meget mere af, og føles faktisk lidt som ferie, når man er i godt selskab, og bare være lige midt i det, som man også holder meget af.

Det var i hvert fald en hyggelig aften, men en masse søde mennesker, som der altid er i ryttergården, og på banerne, uanset hvor man dukker op, så det er en fornøjelse.

Billeder og Video

Vi smed lidt billeder på vores instagram, som du finder på siden @crossbladet.dk og hvis du også følger denne kanal, så kan du ofte også se, hvor vi dukket op, ude i landet. Vi tog en stak billeder, der kommer i et album på vores Facebook side, og de kommer online onsdag formiddag.

Facebook:

Se alle billederne i et samlet album her

God fornøjelse.

crossbladet.dk

Tak fordi du læser med på Crossbladet.dk - Du kan læse mere om, hvem "vi" er, samt finde vores kontakt information på siden OM Crossbladet.dk
Back to top button
Crossbladet.dk