Motocross Nyheder

Træningsskole i uge 29, i Aalborg Motor Klub er aflyst grundet klage

Artikel foto: Aalborg Motor Klub

Det glade vanvid fortsætter hos Aalborg Motor Sport, hvor en nabo, nu har sat en stopper for deres træningsskole i uge 29.

En eller flere naboer, er ude med riven hos Aalborg Motor Sport, og Dall banen, hvor specielt en nabo nu har fået sat en stopper for deres populære træningsskole, der skulle have været afholdt i uge 29. Crossbladet havde også købt en plads hertil, så en af vores ambassadører kunne komme afsted, og få en fed oplevelse (flidspræmie), men det mente naboen altså ikke, skulle lade sig gøre.

Aalborg Motor Klub

Klubbens Facebook side har et opslag, der er lavet af formanden, hvor de blandt andet skriver.

Vi troede, vi håbede og vi har gjort hvad vi kunne… men vores meget modstridende naboer til klubben, har fundet en teknikalitet der gør vi ikke kan bruge ryttergård 2 til overnatning, det er hele det grønne område… i daglig tale kaldet ”marken”

Deres plan var at få lukket cross i uge 29 på banerne, men det kan de ikke lykkedes med, så i stedet rammer de især børn og unge mennesker der normalt ser denne uge som noget de glæder sig til i RIGTIG lang tid, hvor de mødes med venner fra sporten fra hele landet.

Du kan se hele opslaget her (Facebook)

Holder almindeligt åben

Aalborg Motor Klub kommer dog alligevel til at holde åbent.

Fri træning for alle (både ALMK medlemmer, og medlemmer fra andre klubber) vil stadig være mulig på følgende dage:
Mandag 09:00 – 20:00
Tirsdag 09:00 – 17:30
Onsdag 09:00 – 20:00
Torsdag 09:00 – 17:30

crossbladet.dk

Tak fordi du læser med på Crossbladet.dk - Du kan læse mere om, hvem "vi" er, samt finde vores kontakt information på siden OM Crossbladet.dk
Back to top button
Crossbladet.dk