Crossbladet

Utroligt hvad man går glip af efter en arbejdsweekend med godt vejr

Majken Vestergaard, Quad, Fire hjul, Crossbladet, HEMS, Uhre, Herning Motocross Cross, Quad Nyheder, Portræt
Artikel foto: Majken Vestergaard

Den har igen stået på en arbejdsweekend for os, hvilket betød at man lige gik glip af en rigtig flot træningslørdag.

Vi har haft en af de få årlige arbejdsweekender ude, hvor der kræver at vi også er til stede (det andet nyhedsmedie), men vi kommer ikke udenom det, et par gange om året. Denne weekend nev bare lige lidt ekstra, for vi har været mere eller mindre indenfor 24/7, fra fredag til mandag morgen, og specielt lørdagen gjorde lidt ondt, for vi har hørt at det var rigtigt fedt træningsvejr.

Vender tilbage til regnvejr

Hvad der så er knap så fedt, er at man lige vender tilbage til en regnvejrsdag, altså udover de 30 til 50mm der lige kom søndag også, men vi håber da at rigtigt mange af jer kom ud og træne lørdag, og fik indhentet nogle timer på cyklen, så i er nærmere målet til opstarten.

Vi er på hele sæsonen

Nu kommer der ikke flere arbejdsweekender før til september (banker lige under bordet), og dermed kan vi koncentrere os om dette, og komme med til en masse fede oplevelser, rundt omkring i landet. Det er jo lige om lidt at vi starter op på Korskroen, og her melder vi helt klar.

Nu vil vi få samlet lidt op på det hele, og så giver vi den gas igen.

Vi ses ude på banerne..


 

crossbladet.dk

Tak fordi du læser med på Crossbladet.dk - Du kan læse mere om, hvem "vi" er, samt finde vores kontakt information på siden OM Crossbladet.dk
Back to top button
Crossbladet.dk