Motocross Nyheder

Varmen fortsætter i Danmark, med masser af støv på banerne

Artikel foto: Støv på motocross bane

Mandagens sene vejrudsigt siger at sommeren fortsætter med masser af varme, og formentlig også en masse støv.

Det har været godt varmt den seneste uges tid, og mandag aften kunne man i den sene vejrudsigt se, at det fortsætter, og endda bliver en smule varmere i landet. Alt den varme, og absolut ingen nedbør, betyder også flere baner, der kommer til at kæmpe med støvet, hvilket jo kan være pænt farligt, hvis man ikke kan se de andre kørere på banen, eller selv se hvor man er henne på banen.

Mange har store tanke gravet ned

Vi ser flere og flere steder, at der er store tanke gravet ned ved landets motocross baner, hvor de opsamler regnvand, til at vande banerne med, men det er ikke alle, der har denne mulighed. Nogle kan trække vand op fra åer eller bruge det offentlige, og her kan der opstå nye problemer, da flere steder i landet, er begyndt at lave begrænsninger, så det ikke kan lade sig gøre at vande banerne.

(Artiklen fortsætter efter billedet)

Artikel foto: Der vandes på en motocross bane

Hvis denne varme fortsætter, så vil det uden tvivl skabe problemer på de mange baner rundt omkring, for selvom man vander en uge frem mod et løb, så vil varmen og det at man kører løb, hurtigt få støvet tilbage igen. Det gælder om at følge godt med hos dem der har løb, eller bare helt normale træningsdage, for denne varme, kan helt sikkert skabe problemer hos nogle af landets klubber. Sommeren er over os i lille Danmark, og det er jo det, mange har gået og drømt om, i vinterperioden, og nu sker det endelig.

Husk selv at drikke vand

Det er ikke kun banerne, der skal have vand, det skal dem der kører maskinerne også, samt hjælpere, så husk nu at drikke rigeligt med væske, også selvom du ikke er tørstig.

Vi ses ude på banerne..


 

crossbladet.dk

Tak fordi du læser med på Crossbladet.dk - Du kan læse mere om, hvem "vi" er, samt finde vores kontakt information på siden OM Crossbladet.dk
Back to top button
Crossbladet.dk