Motocross Nyheder

Vejret i Danmark driller os lidt for tiden, men vi holder vejret

Artikel foto: Sne i Danmark

Som mange med garanti er klar over, så kommer der pludselig sne til Danmark, og det driller os lidt på crossbladet.

Artiklen er opdateret 11-3-2023 klokken 08:10 (nederst)

Når crossbladet skal ud og lave artikler på landets baner, så må der som det mindste gerne være nogenlunde vejr, men det kære snevejr driller os lidt for tiden, flere steder i landet. Sne er en ting, regn er noget andet, for mudder og motocross, hænger vel næsten sammen, specielt når man kører i DK, men her har man stadig mulighed for at se området, man er i, og det er svært, når der er sne.

Hadsund

Vi ville faktisk have været en tur i Hadsund lørdag, for vi kunne se at banen var åben for træning, og de havde arbejdsdag søndag, så vi fangede lige Flemming Vad, og spurgte ind til vejret. Flemming havde omkring 8-10cm sne der hvor han var, og det var nok omkring det samme på banen, men de trækker den over, inden de begynder træningen, så den del holder de fast ved. Igen så vil vi jo gerne, at det er så “åbent” som muligt, så vi kan tage nogle pæne billeder, så vi napper den bane, senere på året, men så ved du altså at den er på listen af steder vi skal besøge i 2023.

Sydover

Vi har kig på en bane eller to i den lidt mere sydlige del af Danmark, hvor de altså er startet med at træne, men så snakkede de pludselig om at fra Midtjylland, og sydover, ville få sne fredag aften, men vist ikke lige så store mængder som i det Nordjyske, så vi holder vejret. Alternativt, så er der jo et løb i Padborg, men det ser vi på, når det er lyst lørdag morgen, og tager en beslutning til dagen.

Aftaler på plads

De sidste par dage har crossbladet får snakket med en masse mennesker i denne dejlige verden, og har også fået nogle aftaler på plads, til nogle artikler, med folk, der er enten i, eller omkring motocross miljøet, så vi skal nok få noget lækkert indhold på siden, inden så længe.

God weekend.

Artiklen er opdateret 11-3-2023 klokken 08:10

Vi er stået op til et super flot vejr, og selvom de truer med en række snebyger i det Jyske, så hopper vi altså i bilen, og kører ud i landet, og får kigget på lidt ræs.


 

crossbladet.dk

Tak fordi du læser med på Crossbladet.dk - Du kan læse mere om, hvem "vi" er, samt finde vores kontakt information på siden OM Crossbladet.dk
Back to top button
Crossbladet.dk