Motocross Nyheder

Ventetiden blev for lang, så vi håbede på en snigpremiere

Artikel foto: Indkørslen til Uhre Motorsportscenter (HEMS)

Ventetiden er lang, når man er så tæt på en sæsonopstart, og derfor håbede vi på en snigpremiere ved Hems-Cross

Selvom det er over 30år siden at Hems sidst blev besøgt, så tog vi alligevel chancen, og kørte omkring banen ved Uhre, en søndag eftermiddag. Vi var godt klar over at der ikke blev kørt denne dag, men bare det at kunne smutte en tur rundt på den bane, der formentlig også er en af de største, og meget eftertragtede træningsbaner, den dag i dag. Men der var lige en låge mellem os, og banen, og det respekterer vi naturligvis, men vi havde nu håbet, for banen var åben om lørdagen.

Marts til Oktober

Ifølge deres hjemmeside, så er sæsonen fra marts til oktober, men på deres facebook side, står der, at de faktisk sparkede sæsonen i gang, lørdag 25. februar 2023. Vi har efterhånden hørt om mange forskellige tidspunkter for sæson-opstart på de Danske baner, men hvis vejret er godt, så åbner de banerne, og så er der en officiel dato for sæsonen. Det er jo lige en rytme som crossbladet skal ramme, og mon ikke de mere eller mindre er godt i gang med 2023 sæsonen, i Danmark.

Gode minder

Hems bygger på mange gode minder i de unge dage, og det ser ud til at ligne sig selv, men vedligeholdte baner (flere af slagsen) og vi glæder mig meget til at vende tilbage igen, og genoplive minderne, og ikke mindst se en masse ræs, og få skrevet om det. Der er virkelig blevet brugt mange timer på Uhre, også fordi det var tæt på hjemmebanen (Silkeborg) i de unge dage.

Billeder

Artikel foto: Lukket låge, Uhre
Artikel foto: Uhre Banen, Hems
Artikel foto: Uhre Banen, Hems

crossbladet.dk

Tak fordi du læser med på Crossbladet.dk - Du kan læse mere om, hvem "vi" er, samt finde vores kontakt information på siden OM Crossbladet.dk
Back to top button
Crossbladet.dk