Motocross Nyheder

Vestjysk Motocross Club er vågen, og melder klar til JM/FM 2024

Artikel foto: John Horkenborg

Folkene hos Vestjysk Motocross Club var tidligt i gang på Korskro, så alt er klar når de sidste mange kørere dukker op.

Crossbladet landede på Korskro fredag 18. maj 2024, omkring middag, og var mellem nogle af de første, der kunne sikre sig en god plads, men der gik ikke længe, før der kom mange flere til. Allerede på dette tidspunkt var der en masse liv på banen, og i ryttergården, så det hele kunne blive klar til første afdeling af Jysk – Fynsk Mesterskab 2024, der køres søndag 19. maj 2024.

Har vandet banen i tre dage

Ved vores ankomst, så var de i gang med at vande starten, og ellers resten af banen på skift, men de har vandet godt, de seneste tre dage, også denne søndag morgen. For bare et par uger siden var mange baner plaget af vand, og her var der for meget af det, og nu er det hele knastørt, og mangler vand, så der skal vandes meget, for at undgå det hele støver til, og kørerne ikke kan se noget.

Tidligt i gang

Vi skulle lige ordne lidt nyheder på vores andet nyhedsmedie, så vi kunne nyde en super flot morgen, men stilheden varede ikke længe, for på slaget 06:00, der startede John Horkenborg (artikel foto) en traktor, og gik atter løs på starten, der skulle trækkes over, og vandes lidt igen. Klokken 06:30, der blev musikken tændt i deres store højtalere ved klubhuset, og så begyndte der at komme liv.

(Artiklen fortsætter efter billederne)

Artikel foto: JM/FM 2024 – Korskro
Artikel foto: JM/FM 2024 – Korskro
Artikel foto: JM/FM 2024 – Korskro

Over 200 kørere

Der kommer godt med liv til Jysk – Fynsk Mesterskab 2024 på Korskro, for der er tilmeldt over 200 kørere, til denne første afdeling, og det bliver afviklet i super flot vejr. Lige nu er der helt vindstille på Korskro, og sol over det hele, så hvad mere kan man forlange til et MX Løb i Danmark.

Følg med hos Crossbladet.dk

Vi vil denne søndag skabe et album til billeder, på vores tilknyttede Facebook side HER, og så vil vi poste diverse billeder og video på vores Instagram @crossbladet.dk gennem dagen.

Stay tuned in…

crossbladet.dk

Tak fordi du læser med på Crossbladet.dk - Du kan læse mere om, hvem "vi" er, samt finde vores kontakt information på siden OM Crossbladet.dk
Back to top button
Crossbladet.dk