Motocross Nyheder

Vi anbefaler dette Thy Kit, når man besøger Thy Motocross Klub

Artikel foto: Thy-Kittet

Vi har på enkelte besøg opnået en del viden om Thy Motocross Klub, og udover det inderligt er pivkoldt, så mangler der også kaffe på stedet, men vi har løsningen til dig.

Crossbladet har sammensat vores eget lille Thy Kit, som man også kan have med i små biler, og her taler vi af erfaring. De lokale, eller dem fra Nordjylland, er jo som normalt uenige i, at vi syntes der er pivkoldt, og siger det er fordi, vi er pylret, men der er virkelig koldt, når man tøffer rundt deroppe, for som de også selv siger, så blæser det sgu altid på de her kanter. Så vi har sammensat vores egen lille pakke, som vi “varmt” kan anbefale, og det er udover skitøjet, man naturligvis har på, er en termokedeldragt, støvler, hue, og strikhandsker eller hvad man nu er til.

Der er ingen kaffemaskine

Altså det er jo næsten krisetilstande, at man ikke kan købe sig en kop varm kaffe på de kanter, og det man har med i termokanden er enten drukket, eller lunken, når man kommer dertil. Specielt for os der har mere end 1,5 times kørsel til Thy Motocross Klub. Men vi har løsningen klar, og som vi endnu ikke har set, eller så er vi ikke blevet budt på noget af deres kaffe (udover Rhino i hans rullende lejlighed) men det er jo heller ikke filterkaffe, men kan da bruges, når der ikke er andet.

Artikel foto: Kaffemaskine

Crossbladet giver kaffen lørdag

Vi vender tilbage til Thy Motocross Klub lørdag, fordi vi simpelthen ikke kan undvære jer deroppe, og i denne forbindelse tager vi, vores generator med, samt vores elskede kaffemaskine fra det rullende kontor, og så sørger vi for dejlig varm kaffe, til dem der har lyst (medbring gerne selv kop).

Vi elsker gadgets som mange andre i denne verden, og har fået købt en masse sjovt, hvor noget bliver brugt mere end andet, men man må ALDRIG, gå ned på udstyr.

Vi ses hos Thy Motocross Klub, lørdag 25. November 2023, mellem 10:00 og 15:00.


 

crossbladet.dk

Tak fordi du læser med på Crossbladet.dk - Du kan læse mere om, hvem "vi" er, samt finde vores kontakt information på siden OM Crossbladet.dk
Back to top button
Crossbladet.dk