Motocross Nyheder

Vi er landet hos Hampen MX, hvor en masse kørere er dukket op

Artikel foto: Crossbladet´s camp i Hampen

Crossbladet er landet hos Hampen MX, og er kommet på plads, samt været rundt og kigge lidt i ryttergården, hvor der hygges.

Vi er landet hos Hampen MX, hvor der lørdag 4. maj 2024, skal køres den første afdeling af Dansk Amatør Mesterskab (DAM) her i 2024. Der er allerede dukket en masse op, og det summer allerede med hygge i ryttergården, både hos store og små. De fleste er færdige med at spise, mens andre tager lidt længere tid om dette, men det er lige meget, for nu er det altså weekend.

Ungerne hygger med hoppeborg

Der er sat en fin hoppeborg op ved klubhuset, og det er noget ungerne er vilde med, for den har ikke stået tom, siden der kom luft i den. Sådan vil det formentlig være hele aftenen, og nok også i morgen lørdag, mens der køres løb, så der er lidt underholdning til alle.

153 forhåndstilmeldt

Vi har netop fået bekræftet, at der er hele 153 forhåndstilmeldte kørere, i alle aldre, så allerede nu ser denne del ganske flot ud, og det er fedt at være en del af. Dette antal vil formentlig stige i morgen lørdag, for mellem 07:00, og 08:00, der kan man eftertilmelde sig, og mon ikke der kommer nogle flere her. Og hvorfor sidde hjemme, når man kan køre DAM i Hampen 2024, det bliver en fest.

(Artiklen fortsætter efter billederne)

Artikel foto: Hygge i ryttergården, hos Hampen MX 2024
Artikel foto: Hygge i ryttergården, hos Hampen MX 2024
Artikel foto: Hygge i ryttergården, hos Hampen MX 2024

Vi er med hele lørdagen

Crossbladet bliver her naturligvis til den første afdeling af DAM 2024 er kørt i Hampen, og her vil vi som altid pumpe billeder på Facebook, samt video på Instagram gennem dagen.

Facebook:

Se alle billederne i et samlet album her

Instagram:

Følg med på @crossbladet.dk

God fornøjelse.

crossbladet.dk

Tak fordi du læser med på Crossbladet.dk - Du kan læse mere om, hvem "vi" er, samt finde vores kontakt information på siden OM Crossbladet.dk
Back to top button
Crossbladet.dk