Motocross Nyheder

Vi er landet i Hjørring, hvor kørerne også er ved at ankomme

Artikel foto: Indre ryttergård, Hjørring Motorsport

Vi er blevet klemt ind i ryttergården oppe ved klubhuset, så vi har god mulighed for at komme ud og lave materiale fra anden- afdeling af A-DM 2024, hos Hjørring Motorsport.

crossbladet landede hos Hjørring Motorsport, onsdag 8. maj 2024, omkring klokken 15:00, hvor vi blev sendt op mod klubhuset, hvor der lige var en lille plads, hvor vi kunne klemme det rullende kontor ind. Her var der nogle enkelte ved at pakke ud, og klubbens medlemmer var ved at sysle med nogle småting, som der lige skulle klares, inden det for alvor begynder at vælte ind med kørere.

Nu begynder kørerne at dukke op

Som man kan se på artikel foto, så begynder kørere stille og roligt at dukke op, i hvert fald oppe i den indre ryttergård, men vi kigger lidt længere nede, lidt senere. Der er så småt begyndt at komme lidt mere liv, i takt med de dukker op, men der kommer mange flere, de kommende timer.

Banen ser lækker ud

Når man står oppe ved hegnene og kigger udover banen, så står det hele snorlige og skarpt, og den ser virkelig fed ud, også selvom den er lidt fugtig, men så støver det formentlig ikke, lige med det samme. Det lufter en lille smule heroppe, på de kanter, og der også lidt sol, så det hele tørrer rigtigt godt, og hvis den er alt for fugtig, så bør den blive pænt god til torsdag. Vi har taget et par enkelte billeder, uden at være på den ellers populære track walk, for vi går ud fra, at lige den del, tager kørere, sig selv af, når vi snakker et A-DM.

(Artiklen fortsætter efter billederne)

Artikel foto: starten
Artikel foto: Indre ryttergård
Artikel foto: Platformen til Speedy

VIP området

Det bliver gjort en del ud af VIP området heroppe hos Hjørring Motorsport, og her er de ved at pynte op, blandt andet inde i klubhuset, men de billeder må vente, til de er helt klar. Vi har taget lidt af området udenfor, og det kommer med i et samlet album, der dækker over alt den tid, vi er heroppe, og det smider vi online lidt senere denne onsdag aften.

Billeder og Video

Vi skriver lidt her på hjemmesiden, og så kommer der billeder online på vores tilknyttede Facebook side, og ellers lidt video med, starter, og diverse, på den tilknyttede Instagram.

Stay Tuned in…

crossbladet.dk

Tak fordi du læser med på Crossbladet.dk - Du kan læse mere om, hvem "vi" er, samt finde vores kontakt information på siden OM Crossbladet.dk
Back to top button
Crossbladet.dk