Crossbladet

Vi er meget mere afhængige af vejret end vi først havde forventet

MX Vinter, Vinter åbent, Motocros, MX, Quad, Motocross Nyheder, Quad Nyheder, Crossbladet
Artikel foto: Vinter motocross

Crossbladet havde ikke tænkt over hvor afhængige vi er af vejret i Danmark, når vi skal ud på banerne og lave materiale.

Det er en mindre, men ret vigtig detalje, at det er godt vejr, eller nogenlunde vejr, når crossbladet.dk skal ud til de Danske løb, træning camps, eller bare helt almindelige åbningsdage, og besøge baner. Det kan være at man sagtens kan gennemføre løbene, men hvis ikke vi kan lave materiale, eller få artikler igennem, der hvor vi kommer på besøg, grundet vejret, så er det jo ren spildtid.

Vejret driller fortsat

Vi havde mere eller mindre set at sommeren var kommet til Danmark, og onsdag 20. marts 2024, endte også ud med at være en super flot dag, i hvert fald i det Jyske, men først på aftenen, og natten frem mod torsdag, så regnede det igen, og torsdag, er nær samme billede.

Mols er på plads

Uanset hvad, så kommer vi til Mols fredag og lørdag, den kommende weekend, også selvom de har lidt regn på programmet, men der skulle ikke komme på de kanter, hvor vi er.

Længere ud i tiden

Vi kan se at vi skal være lidt forsigtige med at melde op, hvor vi kommer hen, og det er kun grundet vejret, der har ændret sig de seneste år, men vi kan lave det som ønsker. Der er så mange ting vi gerne vil være en del af, også her i 2024, men hvis vejret ikke er til det, så giver det ingen mening for os, at trille afsted. Påsken ser ud til at drille os lidt her i 2024, men de laver det jo om hele tiden, så det er svært at planlægge, så lige nu må vi tage et par dage af gangen, og se hvad der sker.

Stand by

Det rullende kontor står hele tiden stand by, pakket og klar, så vi bare kan smutte afsted, så vi håber der snart kommet lidt mere stabilt vejr, så vi kan komme ud på banerne, over længere tid. Det bedste råd vi kan give, er at følge med på vores Instagram @crossbladet.dk for her kommer der opmeldinger om, hvor vi er på vej til, eller hvor vi lander, hvis der er vejr til det.

Vi ses ude på banerne.


 

crossbladet.dk

Tak fordi du læser med på Crossbladet.dk - Du kan læse mere om, hvem "vi" er, samt finde vores kontakt information på siden OM Crossbladet.dk
Back to top button
Crossbladet.dk